Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Αμαξοστοιχίες μουσικής Αθήνα- Θεσσαλονίκη

Αμαξοστοιχίες μουσικής Αθήνα- Θεσσαλονίκη
Οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ 501 και 502 εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Αυτό το συναυλιακό triple bill προτείνει στους ακροατές των δύο πόλεων μερικές από τις πιο δραστήριες μουσικές οντότητες …

To Σάββατο 7 Μαρτίου στο Kinky Kong η αμαξοστοιχία αποβιβάζει τους Syndromes Sister Overdive, Γιάννη Κοτσώνη και Κωστή Κηλύμη, που θα πλέξουν ένα δυναμικό δίκτυο φυσικών και μη ήχων με επεξεργασίες και αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους και με τον χώρο. Τους Good Luck Mr. Gorsky που έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλογές \'bits of quartz glitter και \'non linear views\' και έχουν κυκλοφορήσει ένα split cd (granny 2008) μεγάλης διάρκειας μαζί με τους eventless plot.

Επίσης τους Love Boat Orchestra με ένα  σετ που περιλαμβάνει ένα εκλεπτυσμένο απάνθισμα της μοντέρνας σύνθεσης ερμηνευμένο μέσα από μία λιτή ενορχήστρωση, που περιλαμβάνει: κιθάρα ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, κυτία παραμορφωτικών ενισχυτικών διατάξεων και λοιπών ηχητικών φίλτρων, θερεμίνη, μπανάνα, κλειδοκωδωνοπαίγνιο, γναθοκύμβαλο, ψηφιακό δειγματοαναπαραγωγέα και βαρύτονο τύμπανο με ράβδους κρούσης μεσαίου μεγέθους.

Στην Θεσσαλονίκη πάλι η αμαξοστοιχία θα μεταφέρει το αυτοσχεδιαστικό ντούο με αναφορές τόσο στο noise όσο και στην θρησκευτική μυσταγωγία Τάσος Στάμου & Adam_is, τον Matteus που ο ήχος της δουλειάς του βασίζεται στα ηλεκτρονικά, ενώ ταυτόχρονα το πιάνο , το harpsichord, η marimba και το theremin δημιουργούν μια σκοτεινή, βαθιά, ρετρό μυσταγωγική ατμόσφαιρα και τον 25χρονο  Larry ,Παναγιώτη Μελίδη από την Βέροια που εχει χαρακτηριστεί σαν την εγχώρια μίξη Jamie Lidell και Panda Bear από μερίδα του ελληνικού τύπου.

Σχετικές ειδήσεις
Συνηχήσεις 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το Ίδρυμα Ωνάση
02.02.2017 12:39
Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνει για 3η χρονιά στην Αθήνα και για 1η στη Θεσσαλονίκη, τον μουσικό θεσμό «Συνηχήσεις».
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Αμερικανοί Jucifer live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
26.04.2016 11:58
Μπροστάρηδες του sludge / doom / death metal ήχου, το “κακόφημο” ντουέτο που ακούει στο όνομα Jucifer θα βρεθεί στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 12 Μαΐου στη Μαύρη Τρύπα και 13 Μαΐου 2016 στο Death Disco.
Ο Ολλανδός λαουτίστας Jozef Van Wissem για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.03.2016 13:19
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album, με τίτλο “When Shall This Bright Day Begin”, ο Jozef Van Wissem βγαίνει και πάλι στον δρόμο, περνώντας από τη χώρα μας, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.