Μη τόποι, άχρονοι, φανταστικοί, ιδανικές κοινωνίες με τέλειο κοινωνικό, πολιτικό και νομικό σύστημα. Χαμένες Ατλαντίδες στα βάθη των θαλασσών. Ιδεολογίες για το καλό και το δίκαιο, το ηθικό και το ορθό. Κριτικές και αναλύσεις και θεωρίες. Προσπάθειες και απογοητεύσεις. Το τείχος του μίσους και ο Cave στα φτερά του Έρωτα. Μητέρες με όνειρα και εφηβικά παιχνίδια. Έρωτες και καταρρεύσεις και ξανά έρωτες. Ώρα μηδέν, κενό.

Στα λιμάνια που βάζαμε φωτιά τώρα δοκιμαζόμενα σώματα. Ο Bowie πέθανε και μαζί με αυτόν και οι ήρωες μας. Και αν είναι Σάββατο βράδυ εγώ θα περιμένω στον εξώστη να δω την ίδια ταινία και θα σε περιμένω στο ίδιο καφέ τη Κυριακή. Α ! δεν ήρθες τελικά μα δεν πήγα και εγώ μάλλον ξεχάστηκα ακούγοντας την Καντέντσα της Άνοιξης.

Ανοίγεις τη τηλεόραση είναι Δευτέρα τη κλείνεις γρήγορα πόση ματαίωση να φας αν ήταν έβλεπες και Οικονομίδη. Μπαλκόνι και τσιγάρο γρήγορα. Και αν ζούσαμε σ΄ άλλη εποχή; Κάπου διάβασα ότι το 2020 θα έχει βρεθεί φάρμακο για το AIDS. Το βιβλίο που όλο το ξεκινάς και ποτέ δεν το τελειώνεις, τι ήττα και αυτό.

Έχεις και μάθημα σήμερα. Να τεντώνεις τα γόνατα. Να τραβάς ψηλά. Να κλείνεις τα πλευρά. Να ανοίγεις τη πλάτη. Να κάνεις έξω στροφή. Να τραβάς ψηλά. Να χαμογελάς. Να μην ρίχνεις τον αγκώνα. Να έχεις κάτω το στέρνο. Να έχεις κάτω τη λεκάνη. Να τραβάς ψηλά. Να τραβάς ψηλά σαν να θέλεις να πετάξεις, σαν τα πόδια σου να αιωρούνται πάνω από ένα σύννεφο ενώ ακούς τη Ρόζα Ροζαλία.

Αυτές είναι οι καταρρεύσεις και οι ουτοπίες μου, αυτές θα δείτε να χορεύονται από πέντε υπέροχους χορευτές ( Κατερίνα Φώτη, Μαρία Πασχαλίδου, Χριστιάνα Κοσιάρη, Μάρω Σταυρινού, Γιώργο Σίωρα Δελληγιάννη ), με τις μουσικές ατμόσφαιρες του Παύλου Παυλίδη στο Σύγχρονο θέατρο 25, 26, 27 Απριλίου στις 21.30.

Info: Η Εύη Σούλη κατάγεται από τη Ζάκυνθο. Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης σχολής χορού «Ραλλού Μάνου» (2007-2010) και φοιτά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στη τεχνική του κλασσικού, σύγχρονου χορού, αυτοσχεδιασμού και χορογραφίας με δασκάλους όπως: Σύνθια Φρυδά, Αγγελική Στελλάτου, Σοφία Μαυραγάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Χάρη Μανταφούνη, Ηλία Λαζαρίδη, Αντώνη Φωνιαδάκη, Στέλλα Ζάννου, Αθανασία Κανελοπούλου, Eulalia Ayguade FarroDavid ZambranoCruz IsaelMataJochen  HeckmannAlida Dors, Πατρίσια Απέργη κ.α. Έχει συνεργαστεί με πολλούς ανθρώπους του χορού, του θεάτρου και άλλων τεχνών, όπως: Χάρης Μανταφούνης, Μαρίελα Νέστορα, Αλίκη Καζούρη, Μπέτυ Δραμισιώτη, Αγγελική Τατού Δέδε, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Άγγελος Φρατζής, Γιώργος Κουμεντάκης. Επίσης είχε συμμετοχή σε φεστιβάλ και οργανισμούς, όπως: Αthens Biennale (2011), Artogether festival (2011), Athensvideo dance (2012), Citrus festival (2013), Θέατρο του Δρόμου (2013). Ίδρυμα Θεοχαράκη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. To Φεβρουάριο του 2015 ανέβηκε η παράσταση ΄Άρση / Θέση ΄΄ σε ιδέα και χορογραφία της. Η ίδια παράσταση  επιλέχθηκε και παρουσιάστηκε   από το Νew Europe Festival 2015 Jarmila Jerabkova Award τον Νοέμβριο του 2015 στην Πράγα. Τέλος, διδάσκει κλασσικό και σύγχρονο χορό .



Η παράσταση «Beyond Collapse» της Εύης Σούλη θα παρουσιαστεί στο Σύγχρονο Θέατρο