Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο

ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο

Future beats και ηλεκτρονικά grooves παντρεύονται με φωνητικά από MCs υπό την επιμέλεια δύο μουσικών ομάδων που εκπροσωπούν ό,τι πιο πρωτοπόρο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην hip hop σκηνή της Αθήνας. Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.

 

ATH KIDS

Οι ATH KIDS είναι μια κολεκτίβα από ράπερς, παραγωγούς και κινηματογραφιστές.

Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό την παραγωγή ανεξάρτητων οπτικών και μουσικών πρότζεκτ, για τα οποία έλαβε σημαντική αναγνώριση από την εγχώρια αλλά και τη διεθνή μουσική σκηνή.

Ένα χρόνο μετά τη δημιουργία τους, το 2015, κυκλοφόρησε η πρώτη τους δουλειά, μια παραγωγή του Kareem Kalokoh με τίτλο ATH2090s.

Μαζί με την κασέτα ATH2090s κυκλοφόρησαν και 2 μουσικά βίντεο σκηνοθετημένα από τον Valentin Rivera.

 

MCMXC

Οι MCMXC είναι ένα πρότζεκτ αποτελούμενο από παραγωγούς και DJs με έδρα την Αθήνα, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στο hip hop, την ηλεκτρονική και την bass, με μερικές footwork επιρροές . Η ιδιαίτερη προσέγγισή τους στο σύγχρονο ήχο τους έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με καλλιτέχνες του νέου κύματος της εγχώριας hip hop σκηνής, αλλά και με ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.