Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions

Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions

Το Tourismart, μία πρωτοποριακή εφαρμογή Internet of Things (IoT) για ξενοδοχειακές μονάδες, προστίθεται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Το Tourismart, που προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία SimpleApps, επιτρέπει τη χρήση υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου μέσω Smartphone, κατά τη διαμονή σε αυτό. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να καλέσει room service, να κάνει κράτηση στο εστιατόριο ή σε άλλες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, να ενημερωθεί για διαθέσιμες προσφορές, να στείλει αιτήματα, να έχει πρόσβαση σε τοπικό τουριστικό οδηγό κ.ά.

Με το Tourismart το προσωπικό του ξενοδοχείου, μέσω Tablet, αποκτά πρόσβαση σε:

• Real-time επικοινωνία με τους επισκέπτες του, για να μπορούν να διαχειρίζονται τα αιτήματά τους πιο αποτελεσματικά.

• Σύστημα διαχείρισης αιτημάτων, όπου οι ξενοδόχοι μπορούν να λαμβάνουν στο Tablet τους τα αιτήματα, τις παραγγελίες και τις κρατήσεις των επισκεπτών και να επικοινωνούν μαζί τους.

• Προφίλ επισκεπτών, με πολύτιμες πληροφορίες για τις επιθυμίες των πελατών τους και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

• Reputation Management, καθώς μέσω της εφαρμογής ο ξενοδόχος ενημερώνεται για τις εντυπώσεις των επισκεπτών και λαμβάνει κριτικές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Έτσι το ξενοδοχείο μπορεί να αυξήσει τον δείκτη ικανοποίησης των πελατών του.  

• Αποστολή ειδοποιήσεων, για να μπορούν οι ξενοδόχοι να προγραμματίσουν και να στείλουν μηνύματα στα Smartphones των επισκεπτών αναφορικά με εκπτώσεις, νέα και δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

Η εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές, δίνει, επίσης, τη δυνατότητα προσαρμογής με εικόνες, χρώματα και άλλες επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ του εκάστοτε ξενοδοχείου.

Έτσι, με το Tourismart τα ξενοδοχεία προσφέρουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών, δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία διαμονής, αυξάνοντας το ποσοστό ικανοποίησης των πελατών και παράλληλα τα έσοδά τους.

Σημειώνεται ότι το Tourismart έχει διακριθεί σε πολλούς διαγωνισμούς καινοτομίας, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς διαγωνισμού “Business IT Excellence” της COSMOTE, που ανέδειξε τις καλύτερες εφαρμογές Internet of Things (IoT) για επιχειρήσεις.

Τα COSMOTE Business IT Solutions, απαντώντας στις αυξανόμενες ανάγκες του τουριστικού κλάδου, συμβάλλουν διαρκώς στην προώθηση καινοτόμων λύσεων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, που βοηθούν στον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της αποδοτικότητας.

Σχετικές ειδήσεις
Προπαραγγελία για το νέο Samsung Galaxy Note7 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
18.08.2016 11:17
Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ έρχεται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το νέο Samsung Galaxy Note7, το 4G+ Smartphone που ξεχωρίζει για το ξεχωριστό design, το μοναδικό του στυλ και τις αμέτρητες δυνατότητές του. Όσοι θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι στις 2 Σεπτεμβρίου, πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές με το COSMOTE DEALS for YOU
04.07.2016 15:55
Και φέτος με δώρο το εισιτήριο της επιστροφής μπορούν να ταξιδέψουν οι συνδρομητές COSMOTE στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, σε συνεργασία με τη Hellenic Seaways μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU.
Μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου 2016 με την COSMOTE
24.06.2016 14:57
Τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στηρίζει η COSMOTE και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της σταθερής και κινητής να απολαύσουν περισσότερες από 14 συναυλίες με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 με το COSMOTE DEALS for YOU.
Εκπληκτικές προσφορές και αυτό το Πάσχα από την COSMOTE
28.04.2016 12:25
Με εκπληκτικές προσφορές και έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, υποδέχεται και φέτος το Πάσχα η COSMOTE, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.
Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr
29.03.2016 12:44
Ακόμη καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader.