Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!

Η μουσική παράσταση “Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη” αποτελείται από τρία μέρη:

Το πρώτο μέρος απαρτίζεται από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, που θα μας ταξιδέψουν στην “χρυσή εποχή” του.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν τα ρεμπέτικα του Χιώτη αλλά και από πιο άγνωστες στο κοινό μελωδίες του.

Τέλος, στο τρίτο μέρος της παράστασης πρωταγωνιστούν ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών του Μανώλη Χιώτη.

Μαζί τους επί σκηνής οι καταξιωμένοι μουσικοί:

Κώστας Αραβαντινός, κιθάρα και τραγούδι
Κώστας Σέγγης, πιάνο
Alfredo Shtuni, βιολί
Δημήτρης Παπαδάμης, ακορντεόν
Αντώνης Μακρίδης, μπουζούκι
Αντώνης Τζίκας, μπάσο
Νίκος Νταρίλας, κρουστά

Στο αφιέρωμα συμμετέχει επίσης ο οκτάχρονος Πάνος Αλαλεόπουλος καθώς και εξαιρετικοί χορευτές από το χορευτικό σύλλογο Δροσιάς Dance It Now.

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Μιχαλάκη και τον Αλέξανδρο Κουβέλη

Την Χριστίνα Μιχαλάκη, κόρη του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Μιχαλάκη, την γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2010 όταν απέκτησε το βραβείο ερμηνείας στο πανελλήνιο φεστιβάλ τραγουδιού με το τραγούδι της “Υπάρχουν και ψυχές” το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα σε digital single από το Οgdoo Μusic Group.

Η Χριστίνα έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα αισθαντική της χροιά και ερμηνεία. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες και αφιερώματα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Θέατρο Badminton, στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη και σε άλλους υπέροχους χώρους. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και δάσκαλο Θανάση Πολυκανδριώτη καθώς και με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Λιδάκης, ο Μιχάλης Δημητριάδης κ.α.

Ο Αλέξανδρος Κουβέλης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Θανάση Πολυκανδριώτη με το μουσικό σύνολο “ΕΠΟΜΕΝΟΙ”. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Θέατρο Badminton κ.α. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με καθιερωμένους καλλιτέχνες όπως τον μαέστρο και μουσικοσυνθέτη Γιώργο Κατσαρό, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Ηλία Κλωναρίδη, τον Μιχάλη Δημητριάδη, τη Γιώτα Νέγκα κ.ά.