Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Πασχαλινό Bazaar από την Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ

Πασχαλινό Bazaar από την Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ

Η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ, θα πραγματοποιήσει πασχαλινό bazaar στις 21 και 22 Απριλίου 2016 στο χώρο της Μονάδας.

 

Φέτος για πρώτη χρονιά, η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ αποφάσισε να υλοποιήσει ένα 'τολμηρό' εγχείρημα. Να ανοίξει το χώρο της και να δείξει ένα μέρος της δουλειάς που γίνεται εδώ, πιο έξω από τα στενά θεραπευτικά πλαίσια. Να καλέσει φίλους και υποστηρικτές της στο 'μικρό μας σπίτι' και να τους δώσει την ευκαιρία να δουν από κοντά λίγη από την προσπάθεια των μελών για να ξανακερδίσουν πίσω τη ζωή τους.

Η ανάγκη για να ανοίξουμε έναν πιο πολυφωνικό διάλογο με την κοινωνία μας οδήγησε στο να δουλέψουμε με πολύ μεράκι με τα χέρια μας και την ψυχή μας, ώστε να πραγματοποιήσουμε ένα Bazaar με πράγματα φτιαγμένα από τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας. Μπορείτε να βρείτε πασχαλινές λαμπάδες, κεριά αλλά και πολλές χειροποίητες δημιουργίες για τα δώρα σας.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παρευρεθείτε στη δράση μας αυτή και να μας υποστηρίξετε με τη δική σας παρουσία, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά την προσπάθεια των μελών να αρθρώσουν τη δική τους παρουσία ζωής .

 

Τα μέλη και το προσωπικό της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης.

Σχετικές ειδήσεις
Οι πρωτοπόροι της κοινωνικής καινοτομίας: διάλεξη στο Γαλλικό Ινστιτούτο
06.06.2016 16:13
Το Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 μία διάλεξη με τίτο "Οι επιχειρηματίες της αλλαγής, πρωτοπόροι της κοινωνικής καινοτομίας" στο πλαίσιο του κύκλου Η νεολαία που καινοτομεί.
Πασχαλινό Μπαζάρ στο Άσυλο Ανιάτων
20.04.2016 12:52
Σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 11:00-17:00 στο Πασχαλινό Μπαζάρ του Άσυλου Ανιάτων σε εορταστική ατμόσφαιρα με καφέ και λιχουδιές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος!
19.04.2016 12:48
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Πασχαλινό bazaar του στο Μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 20 & την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ!
Straycare.gr: Πασχαλινό bazaar 2016 στο Ρομάντσο
04.04.2016 13:35
Η Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα στήνει ένα μεγάλο πασχαλινό bazaar αφιερωμένο στους μικρούς, αδέσποτους φίλους μας.
Δωρεάν πρόσβαση σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με την Κάρτα αλληλεγγύης
09.03.2016 12:38
Δωρεάν πρόσβαση σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους για τους κατόχους της «Κάρτας αλληλεγγύης» ανακοίνωσαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσαν στο καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κύριος Αριστείδης Μπαλτάς, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Θεανώ Φωτίου και ο Υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κύριος Γεώργιος Κατρούγκαλος.