Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Η Fischer για 6η χρονιά στο 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Η Fischer για 6η χρονιά στο 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Η μπίρα Fischer, πιστή στο ραντεβού της με την έβδομη τέχνη, βράβευσε για 6η συνεχή χρονιά με το «Βραβείο Κοινού Fischer», την ταινία «Ο Βασιλιάς μου» («Mon Roi») της σκηνοθέτριας και ηθοποιού Μαϊουέν («Polisse»), στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Η τελετή απονομής του βραβείου κοινού Fischer πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ. Το Βραβείο Κοινού απένειμε ο Marketing Director της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Laurent Delmouly, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους δούλεψαν αρμονικά και ολοκλήρωσαν μία παραγωγική συνεργασία που έφερε ακόμα πιο κοντά την κουλτούρα της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Την τελετή λήξης, τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι του διπλωματικού και του πολιτιστικού χώρου, μεταξύ των οποίων ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Christophe Chantepy και ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Mikaël Hautchamp, καθώς και πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο party, που διοργάνωσε η Fischer στο Black Duck Garden, όπου οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική από τους Burger Project, απολαμβάνοντας την πιο κινηματογραφική μπίρα!

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, από τις 14 έως τις 20 Απριλίου. Εκεί, παρέα με την αγαπημένη τους μπίρα, οι λάτρεις του σινεμά θα έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» με ταινίες από τις περιοχές των χωρών της Γαλλοφωνίας και να ζήσουν μοναδικές σινεφίλ στιγμές.

Fischer, It’s About Taste
#FischerBeer #ItsAboutTaste

Διαβάστε επίσης:

Τα βραβεία του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

 

Το 17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη


Σχετικές ειδήσεις
Ο ΟΤΕ TV στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
28.03.2016 15:57
Τη στήριξή του στο έργο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ανάδειξη της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής συνεχίζει ο ΟΤΕ TV που δίνει και φέτος το ‘παρών’ στα βραβεία της Ακαδημίας ως Μέγας Χορηγός.
Η Fischer απονέμει τα Βραβεία Κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
22.03.2016 16:55
Φεστιβαλική διάθεση, συναρπαστικές εικόνες του 21ου αιώνα και το πιο σινεφίλ κοινό πλαισίωσαν το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Fischer, την μπίρα που για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα Βραβεία Κοινού.
Η Fischer και φέτος στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα
09.03.2016 13:31
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει. Πιστή στο ραντεβού της, η αγαπημένη μπίρα Fischer ξεκινάει το «κινηματογραφικό της ταξίδι» στην συμπρωτεύουσα και απονέμει για 4η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer!
Η Fischer, απένειμε για 9η συνεχή χρονιά τα Βραβεία Κοινού του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!
18.11.2015 14:34
«Το ξύπνημα της άνοιξης», «Chevalier», «Η γη και η σκιά», “Ατίθασες” & «Εγώ, ο Έρλ το κορίτσι πεθαίνει», οι ταινίες που διακρίθηκαν με τα Βραβεία Κοινού Fischer στο φετινό Φεστιβάλ.
Η μπίρα Fischer «πρωταγωνιστεί» για 9η χρονιά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
09.11.2015 15:07
Το 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκινά και η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα δε θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή της 7η τέχνης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη συμπρωτεύουσα.