Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone

H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.

Από σήμερα, η Vodafone καλεί όλους τους πελάτες της να στηρίξουν το έργο των Γιατρών του Κόσμου για την ανακούφιση των παιδιών προσφύγων που φτάνουν στην Ελλάδα και των οικογενειών τους. H στήριξη αφορά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα φάρμακων, τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

H συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Κυριακής, στα εξής σημεία:

The Mall Athens, Aνδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι, Αθήνα
Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Θεσσαλονίκη

Σύντομα θα ανακοινωθούν και περισσότερα σημεία συλλογής, ώστε να καλυφθούν ακόμα περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Παράλληλα, στη δράση συμμετέχουν και εργαζόμενοι της εταιρείας, είτε με τη συνεισφορά τους σε είδη, είτε με την εθελοντική τους εργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συλλέγονται, καθώς και τα σημεία, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/portal/support-network.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Vodafone Ελλάδας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Vodafone, ενισχύουν το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ (UNHCR) και των Γιατρών του Κόσμου για την ανακούφιση των προσφύγων, μέσω τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Πρόκειται για μία δράση που εντάσσεται στο Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης, που έχει δημιουργήσει η Vodafone τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς, συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σχετικές ειδήσεις
H FIX Hellas χορηγός της πρώτης περιοδικής έκθεσης  του ΕΜΣΤ
03.11.2016 10:51
34 χρόνια μετά την παύση λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής μπίρας ΦΙΞ στη Λεωφ. Συγγρού, η FIX Hellas επιστρέφει στο ιστορικό κτίριο, με τη χορηγία της πρώτης περιοδικής έκθεσης του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ).
SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε
16.05.2016 10:42
H Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Πάνω από 370.000 ευρώ για την υγεία των παιδιών από τον Όμιλο ΟΤΕ
20.04.2016 15:08
Πάνω από 370.000 ευρώ έχει διαθέσει τα τελευταία χρόνια ο Όμιλος ΟΤΕ για υποδομές και ιατρικό εξοπλισμό περίθαλψης των παιδιών σε εννέα δημόσια ελληνικά νοσοκομεία. Πρόκειται για υποδομές που εξυπηρετούν τις ανάγκες περίπου 85.000 παιδιών κάθε χρόνο.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.