Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club

Ας έρθει τώρα η βροχή: Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στο Σταυρό του Νότου club

Καταρρακτωδώς προβλέπεται να βρέξει στις 19 Απριλίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 21.30! 

 

Η καταιγίδα θα είναι τοπική, εντοπισμένη στη συμβολή των οδών Φραντζή και Θαρύπου 37 στον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα στο εσωτερικό του club του Σταυρού του Νότου.

 

Εκτός από τη βροχή, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης φέρνει μέσα στον Απρίλιο και τον Φεβρουάριο (οπότε πρέπει να έρθεις κι εσύ για να ολοκληρωθεί το ρεφρέν «ωωωω ο Φεβρουάριος κι εσύ»), την Ξένη Γη, το Άλεφ, 20 ολόκληρες Ζωές και το κάνει με έναν τρόπο να φαίνεται ότι Όλα είναι Απλά!

 

Και είναι!  Στις 19 Απριλίου ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ «Ας έρθει τώρα η βροχή» που κυκλοφορεί επίσημα από την TheAmp στις 8 Απριλίου .

 

Με χαμηλό βαρομετρικό και ανεβασμένη διάθεση φτιάχνει ένα δίωρο πρόγραμμα με την πολύτιμη αρωγή του Θάνου Μιχαηλίδη στα τύμπανα, του Βίκτωρα Κουλουμπή στο μπάσο , του Αλέκου Βουλγαράκη στην ηλ. κιθάρα, του Αποστόλη Μπουρνιά στα κρουστά και της συναρπαστικής τριάδας Έλσα Αφεντάκη-Ευγενία Λιάκου-Γιώργος Μπίλιος στα φωνητικά. 

Σχετικές ειδήσεις
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Γιάνννης Αγγελάκας, VIC, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow, Βαγγέλης Μαρκαντώνης live στην Πλατεία Νερού
27.04.2016 12:57
Tο παλιό και το νέο αίμα της ελληνικής rock σκηνής σε μια συναυλιακή συνάντηση που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί! Γιάννης Αγγελάκας, Villagers of Ioannina City, Παύλος Παυλίδης & the B-Movies, Thee Holy Strangers, Sleepin Pillow και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, στήνουν ένα εκρηκτικό line-up που κανείς δεν πρέπει να χάσει, στις 16 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
Οι Παράξενες Μέρες live στο Σταυρό το Νότου
21.04.2016 17:01
Οι Παράξενες Μέρες θα εμφανιστούν για ένα live στο Club του Σταυρού το Νότου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης με νέο άλμπουμ στο Σταυρό του νότου Club
08.04.2016 12:30
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης παρουσιάζει στο club του Σταυρού του νότου, το νέο του δίσκο 38 Τ.Μ από την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.