Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Σεμινάριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από την ΟΤΕΑcademy

Σεμινάριο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από την ΟΤΕΑcademy

Ένα νέο εξειδικευμένο σεμινάριο ειδικά για επαγγελματίες της ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο, που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους, ξεκινά το Μάιο στην OTEAcademy.

Σε συνεργασία με το International Information System Security Certification Consortium (ISC)² Hellenic Chapter, τον επίσημο πάροχο προγραμμάτων κατάρτισης για την Ελλάδα, η OTEAcademy προσφέρει πλέον το επίσημο σεμινάριο προετοιμασίας για την πιστοποίηση Certified Information Systems Security Professional (CISSP®).

Υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων εισηγητών, το σεμινάριο δίνει μια περιεκτική ανασκόπηση των εννοιών της ασφάλειας πληροφοριών και των βέλτιστων πρακτικών της αγοράς, καλύπτοντας και τους 8 τομείς του CISSP (CBK).

Μέσω του σεμιναρίου οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ανασκόπησης των γνώσεών τους στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και αναγνώρισης των γνωστικών περιοχών, στις οποίες θα χρειαστεί να προετοιμαστούν για την εξέταση CISSP. Το (ISC)²  απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια πρόσφατης επαγγελματικής εμπειρίας σε 2 ή περισσότερες των 8 γνωστικών περιοχών του CISSP-CBK και επιδιώκουν την πιστοποιημένη κατάρτιση στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών.

Οι πιστοποιήσεις του (ISC)² επιβεβαιώνουν την ολοκληρωμένη επαγγελματική γνώση και εμπειρία στους κρίσιμους τομείς για την ανάπτυξη και την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον .

Η πρώτη προγραμματισμένη εκπαίδευση (ISC)2 CISSP θα γίνει από τις 9 έως τις 13 Μαΐου στην OTEAcademy. 

Σχετικές ειδήσεις
Δωρεάν Σεμινάριο με την Madame Ginger στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
07.02.2017 12:26
Ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ένα δωρεάν 3ωρο hands-on σεμινάριο με θέμα: «Food Blogging & Social Media» με την αγαπημένη Food Blogger Madame Ginger, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.
Μεγάλες προσωπικότητες στο 1ο Αθλητικό Συνέδριο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
08.06.2016 14:54
Σπουδαίοι Έλληνες αθλητές με λαμπρές επιτυχίες, Έλληνες Ολυμπιονίκες, μεγάλοι αθλητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και ιστορικών σωματείων, αλλά και τέως βουλευτές και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των ΜΜΕ, όπως και σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έδωσαν το «παρών» στο 1ο Αθλητικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Τομέας Πολιτισμού- Αθλητισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ).
Ο Καθηγητής του Harvard University Δρ. Ι. Χατζηζήσης σε σεμινάριο του Xinis Education Festival
06.04.2016 10:36
Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο από τον Καθηγητή του Harvard University, Δρ. Ι. Χατζηζήση, μέσω Skype, θα έχουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, με θέμα «Αθηροσκλήρωση/ Πρόληψη από εμφράγματα», που διοργανώνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα Ναυτιλιακών & Security με 11 δωρεάν σεμινάρια
24.03.2016 16:19
Έντεκα δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης στους Τομείς Ναυτιλιακών και Ασφάλειας Προσώπων/ Υποδομών παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του ΧΙΝΙS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετεχόντων.
Xinis Education Festival 2016: Δωρεάν Σεμινάριο με τον Δρ. Γ. Φίλη και τον Γ. Βάμβουκα
16.03.2016 16:33
Ένα μείζονος σημασίας σεμινάριο για τα ΜΜΕ διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 18.00 το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο και εξέχοντες εισηγητές: τον Δρ. Γεώργιο Κ. Φίλη, Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιο Α. Βάμβουκα.