Ο ταλαντούχος Καναδός πιανίστας Brian Voll προσκαλεί την πολυσχιδή τραγουδίστρια Μυρτώ Ναούμ να συνεργαστούν στο καινούργιο του πρότζεκτ και θα το παρουσιάσουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο PassPort Art.

Παρότι Καναδός, ο Brian αποφάσισε να ερευνήσει αρκετά ελληνικά τραγούδια διαφόρων συνθετών και εποχών. Βασιζόμενος στις ισχυρές τους μελωδίες, εμπλουτίζει δημιουργικά τα τραγούδια τόσο σε ρυθμικό όσο και σε αρμονικό επίπεδο, εντάσσοντάς τα σε ποικίλα μουσικά περιβάλλοντα.

Η Μυρτώ, μέσα από την εμπειρία της ως τραγουδίστρια της τζαζ καθώς και την πολυετή συνεργασία της με τη μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, είναι από τις καταλληλότερες ερμηνεύτριες για ένα τέτοιο πρότζεκτ. Ο ιδιαίτερος τρόπος που προσεγγίζει τα τραγούδια έχει ως αποτέλεσμα μια ελεύθερη μουσική συνένωση ανατολής και δύσης.

Οι συνθέσεις διατηρούν τον χαρακτήρα των τραγουδιών ακέραιο, ενώ προτείνουν μια νέα, πιο ρευστή και ανοιχτή προσέγγιση ως προς την ερμηνεία τους. Με βασικό μέσο το ιδίωμα της τζαζ, το ντουέτο παρουσιάζει το πολλά υποσχόμενο νέο πρότζεκτ με ζωντάνια και πάθος.