Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Minor Protest: Η Παρασκευή Λεβεντάκου live στο Rabbit Hall

Minor Protest: Η Παρασκευή Λεβεντάκου live στο Rabbit Hall

Μετά από μια σειρά συνεργασιών με μουσικούς προερχόμενους από ποικίλους και διαφορετικούς προσανατολισμούς η Παρασκευή Λεβεντάκου κάνει τη δική της πρόταση με ένα πρόγραμμα σε ροκ κυρίως ήχους, ιδωμένους μέσα από μία μελαγχολική και dark ματιά.

 

Η μουσική παράσταση «Minor Protest» έρχεται στο Rabbit Hall στις 18 και 19 Απριλίου 2016 για να αφήσει το δικό της μουσικό στίγμα, μέσα από την φωνή της Παρασκευής Λεβεντάκου. Από τους Portishead μέχρι τους Madrugada, από τους R.Ε.Μ. μέχρι την Sade  και την Elizabeth Frazer, με πυρήνα την ανάγκη της θλίψης να διαμαρτυρηθεί! 

 

Με στοιχεία trip hop και underground αλλά και δυναμισμό δημιουργεί μια ατμοσφαιρική μουσική ιστορία που κεντρικό ρόλο έχουν η μουσική και οι απέραντες δυνατότητές της.

 

Συντελεστές:

Φωνή: Παρασκευή Λεβεντάκου

Πλήκτρα: Μάνος Πυργιαννάκης

Μπάσο: Πάνος Κουτσιούμπας

Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Παπουτσής

Ντραμς: Κώστας Φωκάς

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι Moderat live στο Gazi Music Hall
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Gazi Music Hall (νέος χώρος).
Οι Minor Project live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
15.09.2016 15:48
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016, το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας θα φιλοξενήσει τους Minor Project στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
13.04.2016 12:20
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.
Αλλαγή χώρου - Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
29.03.2016 14:02
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall (νέος χώρος). Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.