Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Μία φορά το μήνα ο Pepper 966 ανεβάζει στη σκηνή του Gazarte ότι πιο καινούριο έχετε ακούσει τον τελευταίο χρόνο στους 966 και σας “κερνάει” ένα fresh blend από τα νέα ονόματα της electro-soul, jazz και  R’n’B .

To Fresh Blend “ανοίγει” ο ξεχωριστός Charlie Winston. Με μποέμ εμφάνιση, ιδιαίτερη φωνή και ωραίους στίχους μας “κλείνει” το μάτι και κάτι καινούργιο ξεκινά…

Με hit όπως το “Like a Hobo” το  “In Your Hands” και το “Kick The Bucket” ο αδερφός του αγαπημένου μας Tom Baxter , με την μποέμ εμφάνιση, την ιδιαίτερη φωνή και τους ωραίους στίχους, έρχεται να αποδείξει ότι μπορεί να κινείται μουσικά από την indie στην ποπ και από την τζαζ στη funky με εξίσου γοητευτικό αποτέλεσμα.

Ο Pepper966 συνδέεται ζωντανά με το stage του Gazarte, «κρυφακούει»  μαζί σας το sound check και μιλά με τους καλλιτέχνες λίγο πριν βρεθούμε όλοι μαζί εκεί για να χορέψουμε σε Fresh Blend ρυθμούς.

Στο «μίγμα» προσθέστε «back to back» με Dj sets από τους παραγωγούς του Pepper, live streaming από το www.pepper966.gr  και φυσικά πολλές προσκλήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στον Pepper 966, πάρτε μια φρέσκια γεύση για ότι καινούριο κυκλοφορεί και γίνετε οι πρώτοι που θα απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία live.

Κάτι καινούργιο ξεκινά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE! Στις 15 Απριλίου δίνουμε ραντεβού με τον Charlie Winston!

Powered by Pepper!