Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Ο Charlie Winston live στο Gazarte

Ο Charlie Winston live στο Gazarte

Ο Pepper 966 συνεχίζει την παράδοση των Νouvelle Vague Days και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα «φρέσκο μίγμα» από τα καινούρια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Μία φορά το μήνα ο Pepper 966 ανεβάζει στη σκηνή του Gazarte ότι πιο καινούριο έχετε ακούσει τον τελευταίο χρόνο στους 966 και σας “κερνάει” ένα fresh blend από τα νέα ονόματα της electro-soul, jazz και  R’n’B .

To Fresh Blend "ανοίγει" ο ξεχωριστός Charlie Winston. Με μποέμ εμφάνιση, ιδιαίτερη φωνή και ωραίους στίχους μας "κλείνει" το μάτι και κάτι καινούργιο ξεκινά...

Με hit όπως το “Like a Hobo” το  “In Your Hands” και το "Kick The Bucket" ο αδερφός του αγαπημένου μας Tom Baxter , με την μποέμ εμφάνιση, την ιδιαίτερη φωνή και τους ωραίους στίχους, έρχεται να αποδείξει ότι μπορεί να κινείται μουσικά από την indie στην ποπ και από την τζαζ στη funky με εξίσου γοητευτικό αποτέλεσμα.

Ο Pepper966 συνδέεται ζωντανά με το stage του Gazarte, «κρυφακούει»  μαζί σας το sound check και μιλά με τους καλλιτέχνες λίγο πριν βρεθούμε όλοι μαζί εκεί για να χορέψουμε σε Fresh Blend ρυθμούς.

Στο «μίγμα» προσθέστε «back to back» με Dj sets από τους παραγωγούς του Pepper, live streaming από το www.pepper966.gr  και φυσικά πολλές προσκλήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι στον Pepper 966, πάρτε μια φρέσκια γεύση για ότι καινούριο κυκλοφορεί και γίνετε οι πρώτοι που θα απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία live.

Κάτι καινούργιο ξεκινά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE! Στις 15 Απριλίου δίνουμε ραντεβού με τον Charlie Winston!

Powered by Pepper!

Σχετικές ειδήσεις
Sara Gazarek Quartet live στο Gazarte
07.10.2016 16:41
Ένα από τα πιο "hot" ονόματα της jazz σκηνής, η Sara Gazarek έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live στη σκηνή του GAZARTE, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Mario Biondi & Christian McBride: Δύο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο Gazarte
02.03.2016 11:27
Το Gazarte υποδέχεται την Άνοιξη με δύο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον λευκό τραγουδιστή με τη "μαύρη φωνή" Mario Biondi την Κυριακή 6 Μαρτίου και τον κορυφαίο μπασίστα της jazz, Christian McBride (κάτοχο 5 Grammy) με το τρίο του, την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο Theater και στο Roof Stage, αντίστοιχα!
Το Χειμωνιάτικο ταξίδι, του Σούμπερτ από το Ελληνικό Σχέδιο στη Στέγη
03.02.2016 10:18
Το Ελληνικό Σχέδιο συνεχίζει τον κύκλο των τριών συναυλιών, όπου παρουσιάζονται κλασικά ή καινούρια έργα. Με διάθεση παιχνιδιού, πειράματος, πρόκλησης, δοκιμής, αλλά και με την ελπίδα να προκύψει κάτι καινούριο, ενδιαφέρον, δυναμικό, προς απόλαυση, τέρψη και σκέψη.
Οι Monophonics live στο Gazarte
01.12.2015 13:01
Έχοντας αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό, η πενταμελής, psychedelic soul και heavy funk μπάντα Monophonics, από το San Fransisco της California επιστρέφει στο GAZARTE Roof Stage στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2015.
George Zervos live στο Roof Stage του Gazarte
12.11.2015 16:30
Ο Γιώργος Ζερβός έρχεται στο Gazarte για μία εμφάνιση την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.