Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage

«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage

«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο, ξεκινά τώρα τη διαδρομή του, με στόχο να αφήσει το προσωπικό του αποτύπωμα και στίγμα στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ!

 

Η «Η Ηχώ Των Δρόμων» αποτελείται από τους: Απόστολο Καμακά, φωνή - κιθάρα, Κάτια Ορφανού, φωνή, Ιάσονα Τουφεξή βιολί - φωνητικά, Σπύρο Αποστόλου, κρουστά - φωνητικά και Ανέστη Κουρδή, ηλεκτρικό μπάσο .

 

Έχουν έδρα το Βόλο. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και μετρούν ήδη αρκετές εμφανίσεις στο νομό Μαγνησίας αλλά και πάρα πολλές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σχηματίστηκαν για να εκφράσουν την αγάπη τους στο έντεχνο τραγούδι αλλά και να πειραματιστούν, να αυτοσχεδιάσουν, να δημιουργήσουν ... παράλληλα έχουν αρκετές επιρροές και από την ελληνική παραδοσιακή μουσική και η διάθεσή τους είναι μονίμως ροκ.

 

Το σχήμα έχει ήδη ηχογραφήσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Του ορίζοντα σελίδες - κεφάλαιο πρώτο» που κυκλοφόρησε στα τέλη Φεβρουαρίου.

 

Τα τραγούδια που επιλέχθηκαν και διασκευάστηκαν είναι τραγούδια των: Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου , Ρίτα Αντωνοπούλου, Μαρία Δημητριάδη, Θάνου Μικρούτσικου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Παντελή Θαλασσινού, Νίκου Ξυλούρη, Μάνου Λοΐζου, Γιάννη Μαρκόπουλου, Νικόλα Παπάζογλου, Ορφέα Περίδη, Νατάσα Μποφίλιου κ.α.

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Ταξιδεύοντας με τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.04.2016 17:03
Την Τετάρτη 20 Απριλίου το Γυάλινο-UpStage υποδέχεται την Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι και το σολίστα του μπουζουκιού Αλέξανδρο Κουβέλη, σε μία βραδιά αφιερωμένη στον αξεπέραστο Μανώλη Χιώτη!
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.