Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016


Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus


Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus

Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, "Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;" Ε, λοιπόν θα γίνει!

Οι Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανωλης Αγγελάκης και τα Θηρία καταφθάνουν στο ΙΛΙΟΝ plus στις 15 Απριλίου 2016 για ενα πολυηχητικό, φαντασμαγορικό, εκθαμβωτικό και καθηλωτικό σετ που θα αποτελείται από τρία 45λεπτα.

Οι Appalachian Cobra Worshipers διασκευάζουν και φτιάχνουν λάσπη με το αμμοχάλικο των Blues, Country, Gospell ήχων που ξεκινάνε απ τις αρχές του 20ού αιώνα μέχρι και σήμερα.

Αφού γίνει το καλούπωμα και μπουν τα θεμέλια αρχίζει το χτίσιμο, εκεί έρχεται
ο Μανώλης Αγγελάκης και τα θηρία, με στιβαρές ελληνόφωνες πέτρες, σφυρηλατημένες στις αγορές της Αλεξάνδρειας, στα σοκάκια της Καππαδοκίας και στα σπίτια- χαρτόκουτα των αστέγων της Αθήνας.

Το παραμύθι τελειώνει με τον κακό λύκο, τους Illegal Operation που και αυτη την φορά θα φυσήξουν τον boogie roots - garage blues ανεμοστρόβιλο και τα τρία γουρουνάκια θα τρέχουν ...και θα τρέχουν ...και θα τρέχουν.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να περάσετε μια βόλτα απο το ΙΛΙΟΝ plus και να νιώσετε τις εκφάνσεις των blues απ' την καλή, την κακή και την ανάποδη.

https://www.facebook.com/IllegalOperationBand
https://www.facebook.com/AppalachianCobraWorshipers

Σχετικές ειδήσεις
Οι Illegal Operation live στο Faust
16.11.2016 11:56
Οι ILLEGAL OPERATION ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και εμφανίζονται στο FAUST.
Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus
06.09.2016 15:54
Στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2016, το MERLIN’S MUSIC BOX διοργανώνει ένα μουσικό διήμερο στο ΙΛΙΟΝ plus με τέσσερις από τις πλέον δημιουργικές αθηναϊκές μπάντες της ανεξάρτητης σκηνής.
Οι Γιαν Βαν live στο Ίλιον plus!
04.04.2016 15:14
Οι Γιαν Βαν έρχονται στο Ίλιον plus για ένα live την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016!
Οι Distortion Tamers live στο Ίλιον Plus
01.02.2016 17:00
Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στο νέο stage venue της πόλης ΙΛΙΟΝ PLUS και στο Give me soul festival, οι Distortion Tamers, το αγαπημένο μας trio θα παρουσιάσει ξανά επί σκηνής όλα τα στοιχεία που το έχουν καθιερώσει σαν μία από τις καλύτερες rock & roll μπάντες της χώρας!
Οι Gadjo Dilo live στο Ίλιον plus
29.12.2015 12:25
Οι Gadjo Dilo, το συγκρότημα που μπερδεύει την τσιγγάνικη jazz με ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του '50 και '60 και μας συστήνει την «Manouche De Grec», υποδέχεται τη  νέα χρονιά στο ΙΛΙΟΝ PLUS, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου. Στην πρώτη συναυλία για το 2016 το ΙΛΙΟΝ plus σας προσκαλεί σε μία τρελά χορευτική και κεφάτη βραδιά.