Οι Suit ‘em Up θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Οι Suit ‘em Up είναι ένα δυναμικό σχήμα mainstream rnb χορευτικής μουσικής και φέρνουν μια νέα πρόταση στη νυχτερινή μουσική σκηνή. Τα μέλη του σχήματος μετρούν χρόνια εμπειρίας στο χώρο και συνεργασίες με γνωστά σχήματα της pop μουσικής σκηνής όπως οι Vegas, Going Through, Wedding Singers, Vertigo, Rsn & Esterina, καλλιτέχνες όπως η Μαριέτα Φαφούτη, o Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Leon of Athens και εκατοντάδες εμφανίσεις στις μεγαλύτερες σκηνές της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Ως Suit ‘em Up έχουν ήδη πιστούς fans και έχουν παίξει σε αρκετές μουσικές σκήνες και μπαρ/club στην Αθήνα και επαρχία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και δημιουργώντας το πιο δυνατό πάρτυ. Παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό non stop χορευτικό show με επιλογές από τις κορυφαίες επιτυχίες της mainstream rnb και dance σκηνής από καλλιτέχνες όπως η Rihanna, Beyonce, Jessie J, Jay Z, Justin Timberlake, Kanye West και πολλούς άλλους. Ναι, θα σε “αναγκάσουν” να χορέψεις!

SUIT ‘EM UP

Γιάννης Βογιατζής – φωνητικά
Μάγια Σιώζου – φωνητικά
Διονύσης Μόρφης – κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά
Αντώνης Χατζηκωσταντής – πλήκτρα, φωνητικά
Μαρία Σαχπασίδη – πλήκτρα, φωνητικά
Γιάννης Θωμάς – τύμπανα – περίεργους ήχους

Dj της βραδιας θα είναι ο RSN, ο οποίος εκτός απο Dj των Βρετανών Belleruche, κυκλοφορησε πρόσφατα και τον νεο του solo δισκο ‘Analog Memories’!

Έχοντας στις αποσκευές του πολλά χρόνια μουσικών σπουδών και σημαντικών Dj sets σε Αθήνα, Λονδίνο, Οδησσό κτλ, τα remix του «Down in Mexico», «All the People», «Ι’m coming home» και «Hang on to a Dream», έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα αλλά και σε μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας.