Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

“ Γιατρέ, έχω ποίηση” : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τζαμπούρα

“ Γιατρέ, έχω ποίηση” : Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Τζαμπούρα

Οι εκδόσεις Κουκκίδα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Τζαμπούρα με τίτλο “ Γιατρέ, έχω ποίηση” την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 στη Στοά του Βιβλίου. 

 

Η πραγματικότητα που καθημερινά βιώνουμε τα τελευταία χρόνια μας κάνει να ανεβάζουμε πίεση συχνά πυκνά. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους ανθρώπους που, ανεξάρτητα από την εποχή, τους τρώει το σαράκι της δημιουργίας;

Ο Παναγιώτης Τζαμπούρας αρνήθηκε πεισματικά να ανεβάσει πίεση και το μόνο που έπαθε ήταν… ποίηση!

«Γιατρέ, έχω ποίηση» είναι το τρίτο βιβλίο του από τις εκδόσεις Κουκκίδα. Πρόκειται για μικρά συμπυκνωμένα αποστάγματα για τη ζωή και την καθημερινότητα από έναν εκπρόσωπο της γενιάς του ’45 που δεν δέχεται ότι οι μειώσεις των συντάξεων είναι το πρωταρχικό θέμα μας.

 

Κειμενογράφος, δημιουργικός εκφραστής  στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, ο Παναγιώτης πάντα με χιούμορ, ενίοτε πικρό, αποτυπώνει το πέρασμα του χρόνου, το παρόν και το μέλλον «ο καθένας μας μεταφέρει τη ζωή στην επόμενη στάση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται  σε απόσπασμα του βιβλίου.

 

Θα μιλήσουν… από καρδιάς οι: Στέφανος Φούσσας, Καρδιολόγος – Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, Λευτέρης Γείτονας, Εκπαιδευτικός – Ιδρυτής / Διευθυντής «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα» και Τάκης Τζίμας, Καθηγητής Φωτογραφίας – Εκδότης «Περιοδικό Φωτογράφος».

 

Ο Παναγιώτης Τζαμπούρας είναι κειμενογράφος δημιουργικός εκφραστής στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας. Άλλα του βιβλία : Πολιτική Γλώσσα. Το νέο πολιτικό money-festo, εκδόσεις Σιδέρη και Ο μικρός μετανάστης, εκδόσεις Φωτογράφος.

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τη στήριξη του Συλλόγου
14.11.2016 12:28
Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου!» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Multi Event City Loft.
Διά τήν ζωγραφίαν - Παναγιώτης Δοξαράς
17.08.2016 10:24
Από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης κυκλοφορεί το βιβλίο, Διά τήν ζωγραφίαν Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Λέον Μπατίστα Αλμπέρτι & Αντρέα Πότσο. Οι πρώτες μεταφράσεις κειμένων τέχνης από τον Παναγιώτη Δοξαρά σε επιστημονική επιμέλεια-εισαγωγή Παναγιώτη Κ. Ιωάννου.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπεση στα Public
15.04.2016 10:38
Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση – του δημιουργού της best seller σειράς «Ψαρόσουπα» - «Οι Ανωήρωες και το Γιγαντιαίο Σαχλαμάρι», την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.
Τελευταία προειδοποίηση - Παναγιώτης Κεχαγιάς
06.04.2016 10:07
Από τις εκδόσεις Αντίποδες κυκλοφορεί η συλλογή διηγημάτων Τελευταία προειδοποίηση του Παναγιώτη Κεχαγιά.
Διά τήν Ζωγραφίαν - Παναγιώτης Δοξαράς
08.03.2016 10:03
Από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης κυκλοφορεί το βιβλίο, Διά τήν Ζωγραφιάν: οι πρώτες μεταφράσεις κειμένων τέχνης από τον Παναγιώτη Δοξαρά.