Ο θρύλος του bandoneon Luis Stazo, ιδρυτής του περίφημου Sexteto Mayor του Tango Passion με το εξαιρετικό τρίο του και δύο μαγικοί χορευτές σε απόσταση αναπνοής μεταφέρουν το απαράμιλλο πάθος του τάνγκο στο Half Note Jazz Club.

Ο Luis Stazo έχει γράψει ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του αργεντίνικου τάνγκο, τόσο μέσα από το έργο του με το Sexteto Mayor όσο και ανεξάρτητα από αυτό, με έργα όπως Tango Argentino και το Tango Pasion που θαυμάσαμε στην Αθήνα πολλές φορές. Από το 2005 έχει δημιουργήσει το γκρουπ Stazo Mayor, με το οποίο παρουσιάζει ανανεωμένες όψεις του κλασικού τάνγκο μέσα από έργα όπως Carmencita, Tango Pasion – El Ultimo Tango κ.ο.κ.

Ο Luis Stazo θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς του μπαντονεόν, μια απόλυτη cult προσωπικότητα του τάνγκο. Με το σχήμα του Stazo Mayor, εμφανίζονται  και οι Los Ocampo, το συγκλονιστικό χορευτικό ντουέτο από το Tango Pasion που αποτελείται από τον Omar Ocampo και την Monica Romero, κορυφαίων και μοναδικών χορευτών σε φλόγα, πάθος, αισθησιασμό και συγκίνηση, όλων δηλαδή εκείνων των στοιχείων που διακρίνουν το τάνγκο….