Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τσάι στη Σαχάρα με τη Σοφία και το Μάνο

Τσάι στη Σαχάρα με τη Σοφία και το Μάνο
Η Σοφία Πρωίμου, ο Μάνος Μαλαξιανάκης και ο Άγγελος Χεϊπέλογλου θα πίνουν για δύο Πέμπτες Τσάι στη Σαχάρα και θα μας ξεναγήσουν στα έντεχνα πεντάγραμμα με στίχους και μελωδίες που έρχονται απ’ τα παλιά και ξεπερνούν το σήμερα…

Τρία παιδιά, τρία χρόνια πριν έπιασαν τα μικρόφωνα, «κούμπωσαν» τα βύσματα και με οδηγό τη διάθεσή τους και τα μουσικά τους ακούσματα, ξεκίνησαν τις περιπλανήσεις τους σε μουσικές σκηνές της πόλης και όχι μόνο.

Με την εκφραστικότητα , τις φωνές  και τη δεξιοτεχνία  τους , θα επιχειρήσουν να μας κάνουν βόλτα από το Σταυρό του Νότου ως τον Αποσπερίτη με τραγούδια που μας κάνουν ν’ αναπολούμε , να οραματιζόμαστε και να σιγοψιθυρίζουμε…

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης στο Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού
15.02.2017 15:50
To Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού και η Μικρή Άρκτος μας προσκαλούν σε δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις unplugged της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη.
Ο Περικλής Κανάρης συναντά το Μάνο Ελευθερίου στο Θέατρο Παλλάς
25.10.2016 12:43
Στην πρώτη του εμφάνιση στη γενέτειρά του, την Αθήνα, ο συνθέτης Περικλής Κανάρης παρουσιάζει τον «Αόρατο», μια μοναδική σύμπραξη με τον κορυφαίο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, στο Θέατρο Παλλάς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.
Δημήτρης Λιόλιος,
20.10.2016 12:49
Ο Δημήτρης Λιόλιος έπειτα από τις συνεργασίες του με τη Σοφία Βόσσου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, επιστρέφει, γράφοντας τη μουσική και ερμηνεύοντας μέσα από τους στίχους που έγραψε η Ζωή Γρυπάρη , γνωστή για τις επιτυχίες της με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές.
Συναυλία - Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στην Τεχνόπολη
03.08.2016 17:22
Με μια συναυλία αφιερωμένη στο Μάνο Ελευθερίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84 και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, τα 50 χρόνια έργου του μεγάλου ποιητή, στιχουργού και πεζογράφου.
Ο Άγγελος Λιακάκης και ο Τίτος Γουβέλης στο Θέατρο Πόρτα
02.03.2016 12:12
Ο Άγγελος Λιακάκης και ο Τίτος Γουβέλης θα εμφανιστούν στο θέατρο Πόρτα, για μία συναυλία μουσικής δωματίου για βιολοντσέλο και πιάνο του 20ου αιώνα, στο πλαίσιο των συναυλιών Τρίτες Παράλληλες.