Η Sadahzinia των Active Member επιστρέφει δισκογραφικά και συναυλιακά! Μετά το ιστορικό live του Νοέμβρη στο ΟΑΚΑ όπου έκλεισε μαζί με τον B.D.Foxmoor την μουσική και ενεργή δράση των Active Member, από το 1992 ως σήμερα, εστιάζει και πάλι στα δικά της μουσικά μονοπάτια.

Κι επειδή όλη αυτή η διαδρομή είναι ακόμα σε εξέλιξη και διαρκώς παράγεται έργο ψυχής, πήρε το όνομα «Κάρπιμο». «Κάρπιμο» το τελευταίο  tour των Active Member ανά την Ελλάδα, «Κάρπιμο» και ο τίτλος του νέου της album που θα κυκλοφορήσει τέλος Μαρτίου ανεξάρτητα, από το δισκοπωλείο Amberola.

               

Για την ιστορία είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε ενεργά με το hip hop  πριν είκοσι χρόνια ενώ έχει κάνει πολλές συνεργασίες τόσο στο studio όσο και από σκηνής. Παράλληλα έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δράση με παραμύθια που έχουν εκδοθεί στις εκδόσεις Καστανιώτη και αλλού, σε εφημερίδες με δική της στήλη, θέατρο για παιδιά, εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία, βιβλιοθήκες  κ.α.

               

Όσο έντονη ήταν η παρουσία της στις εμφανίσεις της με το γκρουπ των Active Member σε Ελλάδα και εξωτερικό, άλλο τόσο σπάνιες ήταν ως τώρα οι εμφανίσεις της στη σκηνή με αφορμή τις δικές της δισκογραφικές δουλειές. Ωστόσο αυτή τη φορά η δυναμική αλλάζει. Η Sadahzinia θέλει να μοιραστεί τους «καρπούς» από όλα αυτά τα χρόνια «θητείας» στην ενεργή παρέα της Low Bap σκηνής.

               

Η κεντρική της εμφάνιση λοιπόν στο Peiraios Academy 117 στις 22 Απριλίου 2016 δηλώνει ακριβώς αυτό. Μεγάλο το μοίρασμα που έχει να κάνει από σκηνής με 7 προσωπικές δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες  και έντονη εργασία πάνω στο λόγο και στο ρυθμό.  Ο ήχος της χαρακτηριστικός, με μια ιδιαίτερη μουσικότητα λόγω της παραγωγής του B.D.Foxmoor, αλλά και από την κιθάρα, το βιολί, το τσέλο, τα κρουστά, τα ιδιαίτερα samples που δομούν τα περισσότερα τραγούδια της. Οι στίχοι της αποδομούν την πραγματικότητα καλώντας τον καθένα να φτιάξει τη δική του ερμηνεία. Και παρόλα αυτά ισορροπούν εξίσου εύστοχα το καταγγελτικό ύφος τους με έναν ονειρικό λόγο.

H βραδιά στο Peiraios 117 Academy θα είναι αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της δουλειάς της  Sadahzinia. Μαζί της θα είναι ο B.D.Foxmoor και διάχυτη η μυρωδιά της φωτιάς των Active Member