Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Sales Excellence Awards 2016: 8 βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ

Sales Excellence Awards 2016: 8 βραβεία για τον Όμιλο ΟΤΕ

Οκτώ βραβεία , εκ των οποίων τέσσερα χρυσά, απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στο θεσμό Sales Excellence Awards 2016. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά την προσήλωση του Ομίλου ΟΤΕ στην άριστη Εμπειρία Πελάτη, στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μέσα από προηγμένες υπηρεσίες πωλήσεων.

Οι τηλεφωνικές πωλήσεις του Ομίλου ΟΤΕ απέσπασαν βραβεία Gold στις κατηγορίες «Τηλεφωνικές Πωλήσεις» και «Καινοτομία στις Πωλήσεις», καθώς και Silver βραβεία στις κατηγορίες «Αύξηση Πωλήσεων» και «Τεχνικές Πωλήσεων».

Επίσης, με Gold βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων» διακρίθηκε η εκπαίδευση των Call Centers. Ο Όμιλος ΟΤΕ έλαβε και Bronze διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων Επαγγελματικών Υπηρεσιών» για τις door2door πωλήσεις του ΟΤΕ TV.

Πρωτιά με Gold βραβείο και για την εταιρεία του Ομίλου, COSMOTE e-value, στην κατηγορία «Παραγωγικότητα και Απόδοση», ενώ με Silver βραβείο τιμήθηκαν και οι πωλήσεις της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς».

«Στον Όμιλο ΟΤΕ, είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στους τομείς της εξυπηρέτησης και των πωλήσεων και προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες, καλύπτουμε με τρόπο μοναδικό τις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας. Με το πάθος, τη διάθεση και τη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινότητα κάθε πελάτη. Οι διακρίσεις μας επιβεβαιώνουν τις ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε μαζί του.», δήλωσε ο Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών Ομίλου OTE, κ. Αθανάσιος Στράτος.

Τα Sales Excellence Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από κριτική επιτροπή που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου, εκπροσώπους του ΙΠΕ και καθηγητές πανεπιστημίων με εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις
Η Fischer απένειμε για 10η χρονιά τα Βραβεία Κοινού του 57ου ΦΚΘ
17.11.2016 13:42
Η αυλαία για το κορυφαίο πολιτιστικό δρώμενο της πρωτεύουσας του Βορρά, το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έπεσε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με μία άκρως κινηματογραφική βραδιά που σήμανε τη λήξη της 10ήμερης καλλιτεχνικής γιορτής. Η Fischer, ήταν εκεί για να «γιορτάσει» 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ και απέμεινε τα Βραβεία Κοινού Fischer, δίνοντας για 10η φορά «φωνή» στο θερμό κοινό του θεσμού.
Η Canon κερδίζει 7 βραβεία από τον οργανισμό BLI
16.08.2016 12:51
H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως με την επιτυχημένη παρουσίαση της τρίτης γενιάς της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE, η Canon U.S.A., Inc., συνεχίζει τη θετική πορεία της λαμβάνοντας επτά βραβεία από τον οργανισμό Buyers Laboratory, LLC (BLI).
Ο ΟΤΕ TV στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
28.03.2016 15:57
Τη στήριξή του στο έργο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ανάδειξη της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής συνεχίζει ο ΟΤΕ TV που δίνει και φέτος το ‘παρών’ στα βραβεία της Ακαδημίας ως Μέγας Χορηγός.
Η Fischer απονέμει τα Βραβεία Κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
22.03.2016 16:55
Φεστιβαλική διάθεση, συναρπαστικές εικόνες του 21ου αιώνα και το πιο σινεφίλ κοινό πλαισίωσαν το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Fischer, την μπίρα που για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα Βραβεία Κοινού.
Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!
16.03.2016 15:17
Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων.