Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου live στο Passport Art

Η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου live στο Passport Art

Το Passport Art φιλοξενεί την Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, η οποία θα ανέβει στη σκηνή με ένα καινούριο πρόγραμμα , το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.

Η μουσική είναι μία, γιατί οι άνθρωποι πονούν και χαίρονται το ίδιο. Διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι, που ο καθένας έχει τις ρίζες του και σε μιαν άλλη κουλτούρα, που αυτο-εξιστορείται και σε μιαν άλλη γλώσσα, μα που πάντα, όλοι καταλήγουν στον ίδιο προορισμό - την καρδιά - που είναι, ταυτοχρόνως, και η κοινή τους αφετηρία.

Ο αέναος αυτός κύκλος που αναπαριστάται στο καινούργιο πρόγραμμα της Χριστίνας Μαρίας Λαζάρου, πορεύεται σε δύο ράγες - αυτήν του τόπου και εκείνη του χρόνου - περικλείοντας τραγούδια και μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου και διάφορες χρονικές περιόδους, αλλά και δικές της συνθέσεις, που δίνουν το προσωπικό της στίγμα.

Η Jazz και οι αυτοσχεδιασμοί συναντούν την Ethnic σκηνή και ο κύκλος της ζωής - και άρα και της μουσικής - που μας διηγούνται, μας καλεί να λειάνουμε τις γωνίες μας και να ανοίξουμε εν τέλει, την πόρτα της καρδιάς.

Εικαστική επιμέλεια αφίσας: Νίκος Λαζάρου - Χριστίνα Μαρία Λαζάρου

Παίζουν:

Αργύρης Παρασκευάς: Πιάνο - Βιολί
Γιάννης Νικέλλης: Κιθάρα ηλεκτρική - Manouche
Xάρης Παρασκευάς - Τύμπανα, Kιθάρα
Χριστίνα Μαρία Λαζάρου: Τραγούδι

Guest: Εβελίνα Καστρίτη - ακορντεόν

Σχετικές ειδήσεις
Η Χριστίνα Μαξούρη με
06.12.2016 14:17
Η Χριστίνα Μαξούρη φορά ξανά τα Δανεικά της Παπούτσια κι έρχεται στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου για 2 παραστάσεις, στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
18.10.2016 15:51
"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Christina Golia & Blue Quartet live στο Faust
20.05.2016 12:05
Η Χριστίνα Γκόλια με τη μελωδική φωνή της, σε ένα ξεχωριστό live τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στο Faust, συντροφιά με τους Blue Quartet.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Ο Brian Voll με την Μυρτώ Ναούμ live στο PassPort Art
13.04.2016 12:43
Ο ταλαντούχος Καναδός πιανίστας Brian Voll προσκαλεί την πολυσχιδή τραγουδίστρια Μυρτώ Ναούμ να συνεργαστούν στο καινούργιο του πρότζεκτ και θα το παρουσιάσουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο PassPort Art.