Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Athens Boogie "Swingtastic Rock n' Roll": Lemonade Party στο Ρομάντσο

Athens Boogie

Οι Athens Boogie μας προσκαλούν σε ένα rock n’ roll Lemonade Party στο Ρομάντσο!
 
Ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει και γι’ αυτό βρίσκουμε αφορμή για ένα ακόμη ραντεβού με πολύ χορό και δωρεάν homemade γλυκιά λεμονάδα.

Η λεμονιά είναι ένα μικρό αειθαλές δέντρο που ανήκει στα εσπεριδοειδή. Οι καρποί της είναι τα λεμόνια. Η λεμονάδα ή γκαζόζ είναι ένα υγιές, δροσιστικό ποτό - αναψυκτικό από το χυμό του λεμονιού, ιδιαίτερα διαδεδομένο το καλοκαίρι λόγω της δροσερής του γεύσης. Παρασκευάζεται και πωλείται από πολλές εταιρείες, αλλά μπορεί να ετοιμαστεί και στο σπίτι. Ο Λεμοναδοπώλης, μάλιστα, αποτελούσε ένα από τα πιο διαδεδομένα πλανόδια επαγγέλματα του 18ου και του 19ου αιώνα. Πουλούσε λεμονάδες δικής του παρασκευής φωνάζοντας: Λεμονάδες! μια πεντάρα η μια γκαζόζ, μια πεντάρα η μία!

Τη μουσική επιμέλεια της δροσιστικής rock n’ roll βραδιάς θα αναλάβει ο Dr.D (Δημήτρης Αναγνωστόπουλος) με swing, rock n’ roll και rhythm n’ blues μουσικές.

Athens Boogie

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής rock n’ roll και swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το '20 έως το ’50. Ενώνουν αυτά τα δύο είδη μουσικής και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

www.facebook.com/AthensBoogie

Σχετικές ειδήσεις
Γαλαξίας του Αντώνη Φωνιαδάκη από το Εθνικό Θέατρο και την Εθνική Λυρική Σκηνή
12.10.2016 15:51
Ο "Γαλαξίας" του Αντώνη Φωνιαδάκη είναι η πρώτη ιστορικής σημασίας συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το Εθνικό Θέατρο, η οποία θα παρουσιαστεί στο Θέατρο ΡΕΞ - Σκηνή "Μαρίκα Κοτοπούλη".
Εν αναμονή, της ομάδας AleaJactaEst στο Τρένο στο Ρουφ
29.09.2016 12:09
Η παράσταση "Εν αναμονή" της AleaJactaEst που θα πραγματοποιηθεί 3-9 Οκτωβρίου 2016 στο τρένο στο Ρουφ στα πλαίσια της Εβδομάδας Σύγχρονου Χορού - Compartments Dance Project.
Dance Days 6: Χορευτικός αγώνας Judo & Παράλληλες δράσεις
25.07.2016 13:07
Στις 26 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια του Dance Days 6, θα παρουσιαστεί το "Hand to Hand" από την ισπανίδα χορογράφο Roser Lopez Espinosa, στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων.
Athens Boogie
18.02.2016 13:38
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, ντυνόμαστε, στολιζόμαστε και πάμε να χουχουλιάσουμε στις καρέκλες του Ρομάντσο, τρώγοντας άπειρο, φρέσκο, ζεστό ποπ κορν και βλέποντας το "Rock Around The Clock", την ταινία που αποκορύφωσε το Rock n' Roll.
2Points και Alternative Bodies: Δύο παραστάσεις χορού στο Θέατρο Olvio
31.12.2015 10:36
Στο θέατρο Olvio παρουσιάζονται σε κοινή βραδιά δύο έργα χορού από τη Στέλλα Ζάννου/Smack και την ομάδα "ελεύθερη πτώση" της Χριστίνας Μερτζάνη και του Ευάγγελου Πουλίνα. Και τα δύο έργα έχουν κάνει πρεμιέρα στη Γερμανία.