Οι Athens Boogie μας προσκαλούν σε ένα rock n’ roll Lemonade Party στο Ρομάντσο!
 
Ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει και γι’ αυτό βρίσκουμε αφορμή για ένα ακόμη ραντεβού με πολύ χορό και δωρεάν homemade γλυκιά λεμονάδα.

Η λεμονιά είναι ένα μικρό αειθαλές δέντρο που ανήκει στα εσπεριδοειδή. Οι καρποί της είναι τα λεμόνια. Η λεμονάδα ή γκαζόζ είναι ένα υγιές, δροσιστικό ποτό – αναψυκτικό από το χυμό του λεμονιού, ιδιαίτερα διαδεδομένο το καλοκαίρι λόγω της δροσερής του γεύσης. Παρασκευάζεται και πωλείται από πολλές εταιρείες, αλλά μπορεί να ετοιμαστεί και στο σπίτι. Ο Λεμοναδοπώλης, μάλιστα, αποτελούσε ένα από τα πιο διαδεδομένα πλανόδια επαγγέλματα του 18ου και του 19ου αιώνα. Πουλούσε λεμονάδες δικής του παρασκευής φωνάζοντας: Λεμονάδες! μια πεντάρα η μια γκαζόζ, μια πεντάρα η μία!

Τη μουσική επιμέλεια της δροσιστικής rock n’ roll βραδιάς θα αναλάβει ο Dr.D (Δημήτρης Αναγνωστόπουλος) με swing, rock n’ roll και rhythm n’ blues μουσικές.

Athens Boogie

Οι Athens Boogie είναι μια χορευτική ομάδα στη καρδιά της Αθήνας. Έχει ως στόχο την προώθηση του χορού και της μουσικής rock n’ roll και swing, διαδίδοντας τις φιγούρες και την κουλτούρα της εποχής από το ’20 έως το ’50. Ενώνουν αυτά τα δύο είδη μουσικής και το πάθος για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία.

www.facebook.com/AthensBoogie