Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς live στο Passport Art

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς live στο Passport Art

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 για ένα live στο Passport Art.

Αν και μόλις 22 ετών, ο ταλαντούχος Παναγιώτης Τσαφαράς κατέχει ειδοποιά μουσικά χαρίσματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει στα μάτια καταξιωμένων δημιουργών!

Έχει καταφέρει να κερδίσει άριστες κριτικές για την ερμηνεία στο πρώτο του τραγούδι "Όλα Είναι Εδώ" σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Λίτσα Άρχοντα. Το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του Παναγιώτη με τίτλο "Οι Καλύτερες Μου Μέρες", με τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου (μουσική) και Νίκου Μωραΐτη (στίχοι), κυκλοφορεί από την Platinum Records | ΚΙΒΩΤΟΣ και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές, προϊδεάζοντας μας για μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή που γεννιέται στο χώρο της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής!

Τα δύο τραγούδια "Όλα Είναι Εδώ" και "Οι Καλύτερες Μου Μέρες" εμπεριέχονται στο παρθενικό CD Single του Παναγιώτη Τσαφαρά με τίτλο "Πρώτη Γνωριμία". Στο εν λόγω CD εντάσσεται μεταξύ άλλων και μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία για τον νεαρό ερμηνευτή που είχε την τιμή να τραγουδήσει μαζί με την μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη μια διασκευή του "Άσε Με Να Λέω" του Τάκη Σούκα. Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Παναγιώτη Τσαφαρά, "Ήτανε λάθος", αποτελεί μία ακόμα συνεργασία με ιδιαίτερη αξία αφού τους στίχους υπογράφει ο Μάνος Ελευθερίου σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ ερμήνευσε μαζί με την επίσης νέα & ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη τη νέα δημιουργία "Δεν ήταν ήλιος" που τους εμπιστεύτηκαν οι σημαντικοί δημιουργοί Στέφανος Κορκολής (μουσική) και Ρεβέκκα Ρούσση (στίχοι).

Με αφορμή την κυκλοφορία αλλά και τις χρυσές πωλήσεις του παρθενικού του CD single, ο Παναγιώτης Τσαφαράς συστήθηκε για πρώτη φορά live στο κοινό στο stage του Ιανός, ενώ ακολούθησαν ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές όπως το Half Note και το Διογένης. Με την πρόσφατη κυκλοφορία των νέων τραγουδιών του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στο PassportArt την Παρασκευή 8 Απριλίου για μία ιδιαίτερη βραδιά όπου θα παρουσιάσει τα τραγούδια του, καθώς και διασκευές διαχρονικών & αγαπημένων κομματιών.

Σχετικές ειδήσεις
Nuevo guitar με τον Παναγιώτη Μάργαρη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
03.02.2017 11:39
“Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το κοινό, ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, την οποία θα παρουσιάσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 8 Σάββατα, από τις 18 Φεβρουαρίου 2017.
Nuevo guitar: Ο Παναγιώτης Μάργαρης στον Ιανό
11.11.2016 16:57
“Nuevo guitar” είναι ο τίτλος της νέας μουσικής παράστασης που ετοίμασε για το μουσικόφιλο κοινό και θα παρουσιάσει στον Ιανό, ο διεθνούς φήμης Έλληνας βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης
19.08.2016 13:41
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε καλοκαιρινή περιοδεία
28.06.2016 15:05
Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.
Βαγγέλης Γερμανός & Παναγιώτης Αυγερινός live στον Ιανό
20.05.2016 11:55
Ο Βαγγέλης Γερμανός συναντά τον Παναγιώτη Αυγερινό επί σκηνής την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στον Ιανό, γιορτάζοντας την συμπλήρωση ενός χρόνου απ' την κυκλοφορία του "Αρμενιστή".