Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Συναντήσεις Με Μουσικούς: Η Γιώτα Νέγκα στο Café του Ιανού

Συναντήσεις Με Μουσικούς: Η Γιώτα Νέγκα στο Café του Ιανού

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, στις 20:30, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα θα αφηγηθεί στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη δικής της διαδρομή, στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.

 

Δεν σκέφτηκε ποτέ στη ζωή της να γίνει οτιδήποτε άλλο από τραγουδίστρια. Έμοιαζε να είναι η φυσική της κατάληξη. Μικρή... γρατζουνούσε ένα μπουζούκι που υπήρχε στο σπίτι και ονειρευόταν ότι ακούει τον εαυτό της στο ραδιόφωνο.

 

Από το «Έμμετρο», μια μικρή μουσική σκηνή στο Μοσχάτο, στα ρεμπετάδικα, (Παλιά Μαρκίζα, Αστροφεγγιά, Δέκα Εντολές) κι από εκεί στους μεγάλους χώρους στους οποίους εμφανίζεται σήμερα και τους γεμίζει ασφυκτικά.

 

Από το 2003, όταν πρωτοακούσαμε την υπέροχη φωνή της στο «Με τα μάτια κλειστά», σε μουσική και στίχους του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, στο 2007, όταν κυκλοφόρησε το «Έχω άνθρωπο» των Θοδωρή Γκόνη και Κώστα Λειβαδά, κι από εκεί στις πρόσφατες συνεργασίες της με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τους στιχουργούς Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Οδυσσέα Ιωάννου.

 

Μόνο που αυτή η κουβέντα θα είναι σαν ραδιοφωνική εκπομπή, με πολλά τραγούδια (συνοδεία ακορντεόν) ανάμεσα στις ιστορίες που θα διηγηθεί. Και στο τέλος της βραδιάς... περισσότερα τραγούδια, από φίλους και συνεργάτες της, σε ντουέτα-έκπληξη!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Συναντήσεις με μουσικούς στο cafe του Ιανού: Νατάσα Μποφίλιου
14.11.2016 15:51
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τη γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου για την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Η Γιώτα Νέγκα στην Κάρυστο
09.08.2016 13:04
Ύστερα από ένα χειμώνα γεμάτο επιτυχίες και λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, η Γιώτα Νέγκα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, σε επιμέλεια του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης στις Συναντήσεις με Μουσικούς στον Ιανό
13.01.2016 14:06
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον αγαπημένο τραγουδοποιό, Μίλτο Πασχαλίδη στο πλαίσιο των Συναντήσεων με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ.
Συναντήσεις με Μουσικούς: Ο Κώστας Λειβαδάς στο café του Ιανού
23.12.2015 13:38
Τα 18 χρόνια δημιουργικής παρουσίας του στη μουσική σκηνή θα γιορτάσει ο Κώστας Λειβαδάς μαζί με την Τασούλα Επτακοίλη στις Συναντήσεις με Μουσικούς στο Cafe του ΙΑΝΟΥ τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, καθώς όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του θα είναι εκεί.