Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Σελιδοδείκτες: Ο Νίκος Kολλάρος με live παρουσίαση δίσκου στο Γυάλινο Upstage

Σελιδοδείκτες: Ο Νίκος Kολλάρος με live παρουσίαση δίσκου στο Γυάλινο Upstage

Ο συνθέτης Νίκος Κολλάρος, μετά τη συνεργασία με τον Απόστολο Ρίζο για το Παιδικό τραγούδι και τη μακρόχρονη συνεργασία με τη Σπείρα-Σπείρα, παρουσιάζει το προσωπικό του βιβλίο-cd "Σελιδοδείκτες" με 11 τραγούδια και 11 εικαστικά έργα.

 

Τα τραγούδια βασίστηκαν σε βιβλία, μυθιστορήματα και ποιήματα , που βρέθηκαν απρόσμενα στην ίδια βιβλιοθήκη και τελικά, το κάθε ένα από αυτά έχει πια το δικό του ενορχηστρωτή, ερμηνευτή και εικαστικό. Τραγούδια-σελιδοδείκτες.

 

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στις 9:30 το βράδυ, όλοι οι συντελεστές, φίλοι, θα βρεθούν στον ίδιο χώρο, το Γυάλινο -Upstage, να τραγουδήσουν ζωντανά τα τραγούδια των σελιδοδεικτών. Μαζί με αυτά, θα τραγουδήσουν και τραγούδια γνωστά, που τους αρέσουν πολύ και κατάγονται και αυτά από βιβλία.

 

Τραγουδούν

Βασίλης Γισδάκης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, Γρηγόρης Κλιούμης, Γιάννης Κούτρας, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Παπαγεωργίου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σάσα Παπαλάμπρου και Απόστολος Ρίζος

 

Παίζουν

Σάσα Παπαλάμπρου, πιάνο

Απόστολος Καλτσάς, μπάσο

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, κιθάρες

Μάριος Ιβάν Παπούλιας, βιολί και μπουζούκι

Ανδρέας Νικόλης, κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
«Η Ηχώ των Δρόμων» ζωντανά στο Γυάλινο - UpStage
11.04.2016 13:57
«Η Ηχώ των δρόμων»... Ένα αξιόλογο μουσικό σχήμα από τον Βόλο ετοιμάζει αποσκευές και κατεβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Γυάλινο- UpStage για να μας συστηθεί και να μας συστήσει τη δική τους... ηχώ.
Stelios Petrakis Quartet live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
29.03.2016 12:13
Στο δρόμο για τις Βρυξέλλες και το Balkan Τrafik Festival, το Κρητικό Κουαρτέτο του Στέλιου Πετράκη ανανεώνει το ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό στο Γυάλινο - UpStage, την Παρασκευή 15 Απρίλη.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Οι Μέτοικοι ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage
03.03.2016 13:24
Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 τέσσερεις νέοι καλλιτέχνες με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, "μετοικίζουν" στο Γυάλινο – UpStage.