Το Σάββατο 9/4/2016 κυκλοφορεί το ep “b612 revisited” των Jane Doe, το οποίο περιέχει 3 παλαιότερα τραγούδια των Jane Doe σε νέες εκτελέσεις και 1 καινούργιο.

Το ep είναι περιορισμένη έκδοση σε cd και θα διατίθεται μόνο στις συναυλίες του συγκροτήματος και με αντικαταβολή. Θα είναι διαθέσιμο στη συναυλία Jane Doe / Lower Cut / Mani Deum στο Ρομάντσο (9/4/2016).

Για τα δεδομένα των Jane Doe έχει περάσει μάλλον πολύς καιρός από την προηγούμενη κυκλοφορία τους. Το Recipes for refugees κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και προσφέρονταν σαν δώρο σε όσους είχαν αποκτήσει το αμέσως προηγούμενο άλμπουμ τους Revolution Diaries είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο του ίδιου έτους. (Για την ακρίβεια ακόμη προσφέρεται).

Το ep b612 revisited είναι ένα ακόμη «δώρο» των Jane Doe στο ακροατήριο τους. Μια ειδική κυκλοφορία, cd σε περιορισμένα αντίτυπα,  που θα διατίθεται μόνο στις συναυλίες τους (Σάββατο 9/4/2016 στο Ρομάντσο στην Αθήνα, Σάββατο 16/4/2016 στο Eighball στη Θεσσαλονίκη και σε όσες ακολουθήσουν μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων).  Τον Ιούνιο θα ακολουθήσει και η ψηφιακή του κυκλοφορία.

Το b612 revisited είναι ένα λυρικό, κιθαριστικό ep στο οποίο οι Jane Doe διασκευάζουν … Jane Doe. Περιέχει τρία παλιότερα τραγούδια τους με διαφορετικές ενορχηστρώσεις και διαφορετικές φωνές και ένα ολοκαίνουργιο γραμμένο για τον Θάνο Ανεστόπουλο.

• Small Talk With The Devil με τη συμμετοχή του Ledge Fortcher (από το The Enormous Head Of King Splendid )

• Ugly Man με τη συμμετοχή του Ζακ Στεφάνου (από το Heaven for Dogs)

• Tangerine με την συμμετοχή της Μαρίνας Ζλατάνη (επίσης από το Heaven for Dogs)

• Stubborn Balloon – Το μόνο που τραγουδά ο Moss Doe, ο τραγουδιστής των Jane Doe (καινούργιο τραγούδι γραμμένο για τον Θάνο Ανεστόπουλο)

Music by Jane Doe
Lyrics by Moss Doe
Παραγωγή: Νίκος Λογιωτατίδης
Mixing & Mastering: Nik Doe

Οι Jane Doe αποτελούνται από τους: Stratos Doe (ντραμς), Dionisis Doe (μπάσο), Antonis Doe (κιθάρες), Anastasis Doe (κιθάρες), John Doe (visuals), Nik Doe (Sound Mixing and Production), Moss Doe (Στίχοι)

Ο Stavros P. παίζει ακουστική κιθάρα στο “Stubborn Balloon”.

Τα ντραμς ηχογραφήθηκαν στο Studio Mix Vocals και στο Underground Sound Studio.

Όλα τα υπόλοιπα όργανα ηχογραφήθηκαν στο Muse Street Studio.

Το “Stubborn balloon” ηχογραφήθηκε live στο Magnanimous Studio με ηχολήπτη τον Γιώργο Πεντζίκη.

Το ep “b612 revisited” κυκλοφορεί από την Puzzlemusik σε και θα διατίθεται μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις των Jane Doe. Σε digital μορφή (Spotify, Deezer, i-tunes και στις σημαντικότερες ψηφιακές πλατφόρμες ανά τον κόσμο) θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Οι Jane Doe θα εμφανιστούν το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στο Ρομάντσο στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 θα εμφανιστούν στο Eighball στη Θεσσαλονίκη.