Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Απόψε Δεν…Παίζουμε

Απόψε Δεν…Παίζουμε
Η θεατρική εταιρεία Μέρι Αμμών παρουσιάζει την παράσταση Απόψε δεν… παίζουμε του Κώστα Γακίδη, που παίζει μαζί με τον Σάκη Πετκίδη και με ζωντανή μουσική από το Τρίο Duende επί σκηνής θεάτρου  Άνετον, μόνο για οχτώ παραστάσεις.

\"Ε ναι, λοιπόν, απόψε δεν μασάμε τα λόγια μας. Ανοίγουμε την αυλαία πίσω από τα φώτα της ράμπας.
Στο Παρασκήνιο! Γιατί στο θέατρο, όπως και στη ζωή, η αλήθεια βρίσκεται Πίσω από το σελοφάν, το περιτύλιγμα, την βιτρίνα. Τώρα αν η αλήθεια που εμείς λέμε για αλήθεια ,Είναι πράγματι Αλήθεια.
Βρείτε το μόνοι σας. Εμείς θεατρίνοι είμαστε κωμωδία σκαρώσαμε.
Δεν κάναμε και διατριβή περί αλήθειας.\"


Σχετικές ειδήσεις
Των λαών η ανεξήγητη υπομονή: παράσταση στο Gazarte για Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα
20.01.2017 17:31
Με το σύνθημα «Των Λαών η Ανεξήγητη Υπομονή» έρχεται στο Gazarte από το Βερολίνο η πρωτότυπη μουσικό-θεατρική παράσταση που συνενώνει τις «Συνομιλίες Φυγάδων» και το «Αλφαβητάρι Πολέμου» σε κείμενο-ποίηση Bertolt Brecht και μελοποίηση Hanns Eisler, με ζωντανή μουσική, σε σκηνοθεσία Andreas R. Bartsch.
Αισχύλου «Ικέτιδες», για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
15.09.2016 12:11
Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Λάμπρου Γιώτη, μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, μόνο για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00μμ.
Θάρρος και Αλήθεια: η πρωτότυπη διαδραστική παράσταση ξανά στο Τρένο στο Ρουφ
09.09.2016 16:26
«Θάρρος και αλήθεια» είναι απλά δύο λέξεις; ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».
Απόψε στον Στράτφορντ, της Μάρας Γαβριηλίδου στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
23.03.2016 11:44
Η πρώτη από τις πέντε θεατρικές παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στο πλαίσιο του Τουρνουά 5Χ5 είναι η παράσταση «Απόψε στο Στράτφορντ» από την ομάδα NόVAN Theatre Group.