Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Echo Train & DUSK live @ Death Disco

Echo Train & DUSK live @ Death Disco

Οι συνοδοιπόροι & αδελφοί Echo Train & DUSK συναντιούνται επισήμως για πρώτη φορά στην σκηνή του Death Disco τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ξορκίζοντας τον χειμώνα & χαιρετίζοντας τα φεγγάρια της Άνοιξης από κοινού, με σκοπό την κάθαρση & το ταξίδι.

 

Οι Echo Train σχηματίστηκαν το 2013 και είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που αποτελείται από τους: Greggy K.(κιθάρα), Ρέν (φωνή), Ντένης Παναγιωτίδη (ντράμς), Σπύρο Βαλκανιώτη  (μπάσο), Θάνο Καραγιάννη (πλήκτρα). Τον Δεκέμβριο του 2014  κυκλοφόρησαν από την The sound of everything το πρώτο τους άλμπουμ με τον τίτλο Memento Mori, σε παραγωγή του Greggy K, που ηχογράφησαν  στο White Studio στην Κυψέλη.

 

Στην μουσική τους, έχουν ως βασική επιρροή, την pop και garage ψυχεδέλεια του 60’,με στιγμές αυτοσχεδιασμού, ενώ μοιράζονται μια  ιστορία  με εκρήξεις συναισθημάτων και ρυθμού όπου τα μυστήρια και τα πλάσματα της φύσης χορεύουν σε μια αιώνια σπείρα χρωμάτων και αγάπης..

 

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances?“ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε , τον Απρίλιο του 2014.

 

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της ,ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές & φεστιβάλ τις οποίες συνεχίζει έκτοτε.

 

Το single της “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K. , κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015, κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του  καλοκαιριού.

 

Τον Δεκέμβριο του 2015 , κυκλοφόρησε το single “Slipping Beauty”, κομμάτι το οποίο γεννήθηκε & ηχογραφήθηκε σε μια στιγμή βαθύτερης  επικοινωνίας μεταξύ του Greggy K. & της DUSK.

 

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά

Πάνος Καλκανάς : ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαυίδ Μπρομοίρας : Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums

Σχετικές ειδήσεις
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Echo Train live στο six d.o.g.s
16.06.2016 15:37
Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα, από την Αθήνα που γεννήθηκε το 2013 μέσα από την ηχώ ενός μυστήριου τραίνου. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στη σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν τραγούδια από το πρώτο τους αλμπουμ “Μemento Mori“.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.
Οι Echo Train live στο Six D.o.g.s
16.03.2016 12:49
Οι Echo Train γιορτάζουν ένα χρόνο απο τη γέννησή τους, και ανεβαίνουν στη σκηνή του Six Dogs.