Tα δημητριακά NESQUIK®, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, καλούν τα παιδιά να βάλουν τη φαντασία τους και να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.

Τα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé μας προτρέπουν να πούμε «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ» και καλούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να κάνουν κάτι σπουδαίο στην πράξη: να στηρίξουν άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη!  

Τα αγαπημένα δημητριακά, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο «Δεσμός», προσκαλούν τα παιδιά, μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συμμαθητές τους, να συγκεντρώσουν και να δωρίσουν συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βρεφικά και άλλα είδη σε Ιδρύματα και κοινωφελείς Οργανισμούς, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και αισιοδοξία. Μέσα από το ψηφιακό εργαλείο Desmos Direct μπορούν εύκολα να πάρουν ιδέες, να εντοπίσουν πού υπάρχει ανάγκη για αυτά που έχουν συγκεντρώσει και να έρθουν σε επαφή με τους οργανισμούς.

Τα δημητριακά NESQUIK® κάνουν την αρχή και με τη βοήθεια του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ προσφέρουν 200,000 μερίδες δημητριακών σε 14 κοινωφελείς οργανισμούς που φροντίζουν παιδιά! Έτσι, καλύπτουν τις ανάγκες των οργανισμών για δημητριακά για 1 ολόκληρο χρόνο!

Ας αφήσουμε τα παιδιά να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους με τον καλύτερο τρόπο και να νιώσουν περήφανα μέσω της προσφοράς τους.

Μια καλή πράξη είναι σημαντική, χιλιάδες καλές πράξεις μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά: www.nestle.gr/csv/cereals

Λίγα Λόγια για τον «Δεσμό»  

Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων, με σκοπό να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα. Απώτερος κοινός στόχος είναι ο Δεσμός να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας. Ο Δεσμός στοχεύει στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος, καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

Το Desmos Direct είναι το νέο ψηφιακό εργαλείο του Δεσμού (www.desmos.org) που αποσκοπεί στη διαδικτυακή σύνδεση των αναγκών των φορέων κοινωνικής ωφέλειας με τα αγαθά εταιρειών-ιδιωτών που είναι σε πλεόνασμα. Μέσα από τη δημιουργία προφίλ και την καταχώρηση αναγκών των οργανισμών, το Desmos Direct “παντρεύει” αυτόματα τις ανάγκες τους με τις ανάλογες προσφορές ιδιωτών και εταιρειών απλοποιώντας, επιταχύνοντας και πολλαπλασιάζοντας την προσφορά για όλους! Κάθε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην πλατφόρμα, να ενημερωθεί για τη δράση των οργανισμών, να μάθει ποιες είναι οι ανάγκες τους και να καταχωρήσει τα αγαθά που μπορεί να προσφέρει, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κοινωνικό αντίκτυπο της δράσης του Δεσμού προς όφελος κοινωφελών οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.