Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Χαρά: Βρέθηκε!

Χαρά: Βρέθηκε!
Από την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου ο Γιώργος Μάλλιαρης και η Έφη Μεράβογλου, αλλά και διάφοροι guests μας καλούν σε ξέφρενες βραδιές, που σημαίνει stand up music and karaoke comedy nights!

Θα μπορούσαν να ταιριάξουν πολλοί και διάφοροι τίτλοι σε ένα τέτοιο event, όπως Ξεκαρδιστικό, Μη γελιέστε... γελάστε!, Χαμογελάστε, Έξω απ\'τα δόντια!, Πλατεία χαμόγελο, Γαργαλιστικό, Σαλαλαλα!, Ω Γέλατο..., Λουκουμάδες με γέλιο, Παπ-άρια γέλιο, Γέλια μετά μουσικής, και άλλα τέτοια αλλά δεν θα ήταν κανένα αρκετό για να περιγράψει το περιεχόμενο του event... οπότε αναζητώντας βρέθηκε ο σύντομος τίτλος: Stand up music and karaoke comedy nights!: Χαρά: Βρέθηκε.

Όλα τα παραπάνω επι σκηνής με τους Γιώργο Μάλλιαρη, Έφη Μεράβογλου και Γιώργο Κάλτσα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Κατερίνα Βρανά ανάμεσα στους 5 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη!
08.12.2016 14:23
Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Κατερίνα Βρανά είναι και επίσημα μια από τους 5 κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη.
Ο Ben Norris και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
11.11.2016 10:39
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Ben Norris και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τρεις μοναδικές παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Ο Πλούτος του Αριστοφάνη από τον Γ. Κιμούλη στη Χαλκιδική
01.08.2016 15:13
Μετά το Φεστιβάλ Επιδαύρου σε περιοδεία σε όλη τη χώρα, οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης.
Η Φιλαρέτη Κομνηνού επιστρέφει στο ΚΘΒΕ
25.02.2016 15:19
Το ΚΘΒΕ υποδέχεται με χαρά την Φιλαρέτη Κομνηνού! Μία από τις πιο σημαντικές Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της επιστρέφει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο όπου πρωταγωνίστησε από την αρχή της καριέρας της, για να ερμηνεύσει το ρόλο της Στάθαινας στον «Αγαπητικό της βοσκοπούλας».