Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus

Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus

Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».

Πριν το επικείμενο ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη οι Next Step Quintet εμφανίζονται live στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus την Τετάρτη 6 Απριλίου με κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ τους «2» που έχει ήδη κερδίσει κοινό και κριτική αλλά και με αγαπημένα κομμάτια από το παλαιότερο ντεμπούτο τους.

Οι Next Step Quintet έχουν πλέον κάνει το crossover και έχουν αποκτήσει φίλους στο ευρύτερο μουσικόφιλο κοινό, πέρα από ακροατήριο της jazz. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι με γοητευτικό τρόπο προκλητικό.

Ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), με καλεσμένο στο σαξόφωνο τον Τάκη Πατερέλη υπόσχονται μια μοναδική βραδιά.  

https://www.facebook.com/TheNextStepQuintet
https://www.facebook.com/puzzlemusik.label

Σχετικές ειδήσεις
Οι Σέλας live στο Ίλιον Plus
03.01.2017 16:58
Οι ΣΕΛΑΣ εμφανίζονται live στο Ίλιον Cinema & Stage το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Fenia Papadodima και Amorgo quintet live στο Κελάρι Athenaeum
23.12.2016 11:20
Το Κελάρι Athenaeum μας προσκαλεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα εορταστικό live με τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Οι Next Step Quintet live στο Duende Jazz Bar
08.04.2016 10:28
Οι Next Step Quintet θα εμφανιστούν για ένα live την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Duende Jazz Bar, στη Θεσσαλονίκη.
Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM
15.03.2016 12:36
Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό. 
Next Step Quintet: διάκριση στον Διαγωνισμό
24.02.2016 12:11
Οι Next Step Quintet ανακηρύχτηκαν νικητές στην κατηγορία "Small Band", στο πλαίσιο του Διαγωνισμού "Made in New York Jazz Competition".