Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr

Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr

Ακόμη καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader.

 

Το νέο COSMOTE Books Reader App έχει ακόμη πιο φιλικό περιβάλλον για το χρήστη με εύκολη αναζήτηση, γρήγορο downloading σε συσκευές Android και iOS (Smartphones και tablets) και ευκολία στην ανάγνωση. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής βιβλιοθήκης η οποία είναι προσβάσιμη οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή με τη λειτουργία συγχρονισμού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Play Store.

 

Με περισσότερα από 1.000.000 ξενόγλωσσα, αλλά και πάνω από 7.000 ελληνικά e-books το Cosmotebooks.gr είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα και για τους φίλους του ηλεκτρονικού βιβλίου. Οι αναγνώστες των e-books αυξάνονται συνεχώς, καθώς τα e-books κοστίζουν φθηνότερα, δεν έχουν έξοδα αποστολής, δεν πιάνουν αποθηκευτικό χώρο, και είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή οποτεδήποτε. Επιπλέον εξυπηρετούν και άτομα με δυσκολίες στην όραση αφού μπορεί να γίνει μεγέθυνση της γραμματοσειράς κατά την ανάγνωση.

 

Στο Cosmotebooks.gr οι αγορές των e-books γίνονται από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal). Ειδικά για τους πελάτες COSMOTE, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης της αγοράς e-book απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τους. 

Σχετικές ειδήσεις
Σχολικά στο Cosmotebooks.gr με προσφορές έως και -30%
25.08.2016 15:49
Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικά είδη, προσφορές έως και -30% για τη νέα σχολική χρονιά, όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα και αποστολή σε μία ημέρα, το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για γονείς, μαθητές και φοιτητές.
Τα καλύτερα βιβλία για τα ταξίδια του καλοκαιριού από το Cosmotebooks.gr
13.07.2016 14:19
Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει για το κοινό μία ξεχωριστή ενότητα με καλοκαιρινές επιλογές για εύκολη και άμεση αγορά αγαπημένων βιβλίων, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions
20.04.2016 11:45
Το Tourismart, μία πρωτοποριακή εφαρμογή Internet of Things (IoT) για ξενοδοχειακές μονάδες, προστίθεται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Athens Science Festival: Η COSMOTE στο φεστιβάλ επιστήμης, καινοτομίας και τεχνολογίας
08.04.2016 14:12
Με βασικούς άξονες την τεχνολογία και την καινοτομία, πραγματοποιείται και φέτος, με τη στήριξη της COSMOTE, το Athens Science Festival, με θέμα «Εξελισσόμαστε με την επιστήμη», από τις 5 έως τις 10 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
COSMOTE Business IT Solutions: Νέες εφαρμογές και υπηρεσίες στο “σύννεφο”
22.01.2016 10:47
Νέες ΙΤ εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, απαντώντας στις καθημερινές ανάγκες κάθε επιχείρησης συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την οργάνωσή της.