Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr

Αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader από το Cosmotebooks.gr

Ακόμη καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης επιφυλάσσει στους φίλους του βιβλίου και της τεχνολογίας το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader.

 

Το νέο COSMOTE Books Reader App έχει ακόμη πιο φιλικό περιβάλλον για το χρήστη με εύκολη αναζήτηση, γρήγορο downloading σε συσκευές Android και iOS (Smartphones και tablets) και ευκολία στην ανάγνωση. Η αναβαθμισμένη εφαρμογή προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής βιβλιοθήκης η οποία είναι προσβάσιμη οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή με τη λειτουργία συγχρονισμού. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε App Store και Play Store.

 

Με περισσότερα από 1.000.000 ξενόγλωσσα, αλλά και πάνω από 7.000 ελληνικά e-books το Cosmotebooks.gr είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα και για τους φίλους του ηλεκτρονικού βιβλίου. Οι αναγνώστες των e-books αυξάνονται συνεχώς, καθώς τα e-books κοστίζουν φθηνότερα, δεν έχουν έξοδα αποστολής, δεν πιάνουν αποθηκευτικό χώρο, και είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή οποτεδήποτε. Επιπλέον εξυπηρετούν και άτομα με δυσκολίες στην όραση αφού μπορεί να γίνει μεγέθυνση της γραμματοσειράς κατά την ανάγνωση.

 

Στο Cosmotebooks.gr οι αγορές των e-books γίνονται από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal). Ειδικά για τους πελάτες COSMOTE, υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης της αγοράς e-book απευθείας στο λογαριασμό του κινητού τους. 

Σχετικές ειδήσεις
Η COSMOTE TV αλλάζει την τηλεοπτική εμπειρία με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες
15.11.2016 12:38
COSMOTE TV γίνεται, από σήμερα, η τηλεόραση του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μία ενιαία εμπορική μάρκα σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, φέρνοντας έναν νέο κόσμο προηγμένων, διαδραστικών υπηρεσιών που αλλάζουν την τηλεοπτική μας εμπειρία.
30% έκπτωση στα βιβλία τον Νοέμβριο από το Cosmotebooks.gr
08.11.2016 11:22
Με 30% έκπτωση στα βιβλία υποδέχεται τον Νοέμβριο το online βιβλιοπωλείο Cosmotebooks.gr δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα αγαπημένους και δημοφιλείς τίτλους ακόμα πιο οικονομικά.
Σχολικά στο Cosmotebooks.gr με προσφορές έως και -30%
25.08.2016 15:49
Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικά είδη, προσφορές έως και -30% για τη νέα σχολική χρονιά, όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα και αποστολή σε μία ημέρα, το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο, γίνεται ο ιδανικός προορισμός για γονείς, μαθητές και φοιτητές.
Τα καλύτερα βιβλία για τα ταξίδια του καλοκαιριού από το Cosmotebooks.gr
13.07.2016 14:19
Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει για το κοινό μία ξεχωριστή ενότητα με καλοκαιρινές επιλογές για εύκολη και άμεση αγορά αγαπημένων βιβλίων, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions
20.04.2016 11:45
Το Tourismart, μία πρωτοποριακή εφαρμογή Internet of Things (IoT) για ξενοδοχειακές μονάδες, προστίθεται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.