Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.  

Μετά από 3 sold out παράστασεις, η Ζαχαρούλα Κληματσάκη μαζί με ταλαντούχους μουσικούς θα παρουσιάσουν για τέταρτη φορά ένα Live που θα μας θυμίσει πόσα οφείλουμε στη Βίκυ Μοσχολιού καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το «αντίο» της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια ακόμα βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, συναντάει ένα χειμερινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού. Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρη, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία από τις νέες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον ερμηνευτικό της πήχη. Μέτα τα δύο πετυχημένα προηγούμενα Live της με τίτλο «Μαύρο μου» και «Ονειροκρίτης», έρχεται να δώσει ένα νέο στοίχημα παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που παίζει με την τόσο παρούσα απουσία και με την πιο εμβληματική γυναικεία μορφή της νεότερης ελληνικής μουσικής ιστορίας.

Μουσικοί:

Ακορντεόν: Κωσταντίνος Μιχαλάκης
Μπουζούκι: Αγης Παπαπαναγιωτου
Κιθάρα: Γιώργος Παπαδόπουλος

Facebook Page: https://www.facebook.com/zacharoula.klimatsakib?pnref=lhc