Με την πολυαναμενόμενη σούπερ περιπέτεια “Batman v Superman – Η αυγή της δικαιοσύνης” και μάλιστα σε παγκόσμια πρώτη προβολή, συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλων” στο Αίγιο, πάντα με τέλεια εικόνα και ψηφιακό ήχο.

Η ταινία θα προβάλλεται για δύο εβδομάδες, από την Πέμπτη 24 Μαρτίου έως την Τετάρτη 6 Απριλίου και σε ώρες προβολών 6.30-9.15 και 9.15-12.00. Σίγουρα η κινηματογραφική συνάντηση των δύο  υπερηρώων αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

Ο Σούπερμαν, βρισκόμενος υπό την επιρροή του Λεξ Λούθορ, έρχεται σε επαφή με τη σκοτεινή πλευρά του, με τον Μπάτμαν να είναι ο μόνος που μπορεί να τον σταματήσει. Ο Μπάτμαν βλέποντας με καχυποψία τις πράξεις του Σούπερμαν, που έχει μετατραπεί σε έναν μικρό θεό, αποχωρίζεται για λίγο τη Γκόθαμ Σίτι για να περιορίσει την ανεξέλεγκτη εξουσία του ήρωα της Μητρόπολης. Εν τω μεταξύ, ο Λεξ Λούθορ έχει βάλει μπροστά ένα σατανικό σχέδιο που απειλεί να εξοντώσει τη πόλη…

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Παίζουν: Χένρι Κάβιλ, Μπεν Άφλεκ, Γκαλ Γκαντό, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Έϊμι Άνταμς, Τζέϊσον Μομόα, Χόλι Χάντερ, Λόρενς Φίσμπερν.