Η γνωστή τραγουδίστρια των Dr. Vodkatini, Cristina Fontana, έρχεται για ένα πλούσιο live, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Elegance Live Club, παρέα με το νέο της σχήμα The Good Vibes.

Το live περιλαμβάνει πάμπολλες γνωστές επιτυχίες από την Funky – Disco και R\’n\’B μουσική σκηνή, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό και χορευτικό κλίμα, κατάλληλο για τον αποχαιρετισμό των αποκριάτικων ημερών!

Η Cristina Fontana είναι μία έμπειρη τραγουδίστρια της soul με ιταλο-ελληνική καταγωγή γεννημένη στη Γένοβα, με ολοκληρωμένες σπουδές στη φωνητική και αμέτρητες συμμετοχές σε πολλά γκρουπ. Συγκεκριμένα υπήρξε είτε μέλος είτε συμμετέχουσα σε δισκογραφία και σε live shows με τους Goldfish, Σκιές, Στοιχεία, ενώ έχει συναυλιακά… σαρώσει την Ελλάδα πλάι στους Unreal Gurus, Soul&Spirit, Persona Grata, Soul Concept και πολλά άλλα group με μια μεγάλη γκάμα μουσικών στυλ από soul, acid jazz, dance μέχρι και rock μουσικοχορευτικές παραστάσεις! Επίσης, παραδίδει μαθήματα φωνητικής (για πάσα ενδιαφερόμενο!), ενώ επιδίδεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο άθλημα της μαγειρικής!