Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Το Purple Rain καλύτερο soundtrack

Το Purple Rain καλύτερο soundtrack
Τα τραγούδια του Πρινς στην ομώνυμη ταινία, μαζί με αυτά από τον \"Πυρετό το Σαββατόβραδο\" και το \"Trainspotting\" είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα σαουντρακς, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Η λίστα με όλα τα σάουντρακς θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα στην ειδική έκδοση της Κοντέ-Ναστ με τίτλο Movies Rock, η οποία θα περιλαμβάνει ανέκδοτα κείμενα και φωτογραφίες από τους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς και τα γυρίσματα των ταινιών. Το Δεκέμβριο από το CBS θα προβληθεί δίωρη εκπομπή με το ίδιο θέμα.

Το Purple Rain βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας αν και η ταινία με πρωταγωνιστή τον Πρινς μάλλον δεν επιδέχεται κριτικής. Στην ίδια λίστα βρίσκονται ακόμα τα : When Doves Cry, Computer Blue, I Would Die 4U, Purple Rain.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η μουσική και τα τραγούδια της ταινίας αυτής είναι ένας άψογος συνδυασμός φανκ, R&B, ποπ, μέταλ ακόμα και ψυχαδέλεια σε έναν διαφορετικό ήχο που καθόρισε τη δεκαετία του 80.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το \"A Hard Day s Night\" και ακολουθούν τα: \"The Harder They Come\", \"Pulp Fiction\", \"The Graduate\", \"Superfly\", \"American Graffiti\" και \"The Big Chill\".

 

Σχετικές ειδήσεις
05.01.2017 17:08
«Τα πουλιά» του Χίτσκοκ παρουσιάζονται με live soundtrack από τους Silent Move & Χάρη Λαμπράκη επιστρέφουν στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων.
The Northlander: Κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας σε μουσική Μιχάλη Ανδρονίκου
14.12.2016 10:45
Το soundtrack της ταινίας μεγάλου μήκους The Northlander με τη μουσική του Κύπριου συνθέτη Μιχάλη Ανδρονίκου, κυκλοφορεί τόσο σε CD, όσο και σε ψηφιακή διανομή μέσω του iTunes.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.