Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® «υποκύπτουν» στον πειρασμό της σοκολάτας παραμένοντας ωστόσο σύμμαχος της σιλουέτας σας και σας παρουσιάζουν το νέο FITNESS Protein με Σοκολάτα!

Όσο απαιτητικό και αν είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα, μπορείς να δώσεις στον οργανισμό σου ένα δυνατό ξεκίνημα, βάζοντας την ενέργεια της πρωτεΐνης στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό. Το μόνο που μένει για να ξεκινήσεις τη γεμάτη μέρα σου είναι να επιλέξεις μεταξύ της οικίας μας πια απολαυστικής γεύσης του FITNESS Protein με μέλι και της νέας μοναδικής σοκολατένιας γεύσης των FITNESS Protein!

Το νέο FITNESS Protein με τραγανές μπουκίτσες από βρώμη και σοκολάτα, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα δυνατό ξεκίνημα στη μέρα τους, ένα πρωινό που θα τους επιτρέπει να περιορίσουν τα τσιμπολογήματα μέχρι το μεσημεριανό, αλλά και τη απόλαυση της σοκολάτας. Και το καλύτερο; Έχει 30% λιγότερα λιπαρά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με άλλα τραγανά muesli, ενώ είναι πλούσιο και σε ασβέστιο!

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τα FITNESS Protein με Σοκολάτα, τον πιο απολαυστικό συνδυασμό ενέργειας και γεύσης!