Μουσική / Μουσικά Νέα

Οι Echo Train live στο six d.o.g.s

Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα, από την Αθήνα που γεννήθηκε το 2013 μέσα από την ηχώ ενός μυστήριου τραίνου. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στη σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν τραγούδια από το πρώτο τους αλμπουμ “Μemento Mori“.

Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα, από την Αθήνα που γεννήθηκε το 2013 μέσα από την ηχώ ενός μυστήριου τραίνου. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στη σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν τραγούδια από το πρώτο τους αλμπουμ “Μemento Mori“ και  θα μας μεταφέρουν σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι χρωμάτων, με  psychedelic blues και garage επιροές απο τα 60’s, σε μία παράσταση που φιλοδοξεί «να οδηγήσει  την ψυχή σε παγανιστικά μονοπάτια και να μας φέρει πιο κοντά στα στοιχεία της φύσης και τις σκέψεις του λύκου όταν κοιτάζει την πανσέληνο».

Το οπτικό υλικό που θα προβληθεί έχει επεξεργαστεί η Μαρία Γαλάτη, πολλά από τα ηχητικά εφέ αυτοσχεδιάζει ο Νikolas Gale, τον ήχο φροντίζει ο Μανώλης Παντελιάς, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό που θα παρουσιαστεί στην αρχή της συναυλίας είναι εμπνευσμένο από την μουσική της μπάντας και έχει την υπογραφή της Anna Tsapo και του Μάριου Τσάγκαρη.

Οι Echo Train αποτελούνται από τους: Ren (vocals), Greggy K. (guitars, beer jug), Dennis Panagiotidis (drums), Thanos Karagiannis (synths), Spyros Valkaniotis (bass).

Το debut album τους “Memento Mori“  κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 από την The Sound of Everything.

Μια μικρή περιγραφή του αλμπουμ:

“Πάνω από την χώρα των τρελών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστασης, ενώ η  Αριάδνη ξετυλίγει τον μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Φλάουτα μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλουν την άνοιξη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε “γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;” αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν την μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο παράδεισος αρχίζει να απλώνει τις εκτυφλωτικές του ηλιαχτίδες. Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.”

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Μουσική / Μουσικά Νέα

Οι Echo Train live στο Six D.o.g.s

Οι Echo Train γιορτάζουν ένα χρόνο απο τη γέννησή τους, και ανεβαίνουν στη σκηνή του Six Dogs.

Οι Echo Train γιορτάζουν ένα χρόνο απο τη γέννησή τους, και ανεβαίνουν στη σκηνή του Six Dogs.

Θα μοιραστούν τραγούδια απο το πρώτο τους αλμπουμ Μemento Mori, και θα μας μεταφέρουν σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι χρωμάτων, με blues, folk και garage επιροές απο τα 60’s, σε μία παράσταση που εχει σαν όνειρο να οδηγήσει την ψυχή σε παγανιστικά μονοπάτια, και να μας φέρει πιο κοντά στα στοιχεία της φύσης, και τις σκέψεις του λύκου οταν κοιτάζει την πανσέληνο.

Στην έναρξη θα προβληθεί ένα video art με μυθολογικά και άλλα στοιχεία που έχουν εμπνεύσει την μπάντα, φτιαγμένο απο τους στενούς τους συνεργάτες: Αννα Τσαπo και Μάριο Τσάγκαρη.

Επίσης μέσα σπο το στενό team των Echo Train θα συμμετέχουν και o Νikolas Gale στο sound design effects, η Μαρία Γαλάτη στα φώτα και στην επιλογή και προβολή των βίντεο, και ο Γιώργος Λαθύρης στην εικαστική επιμέλεια και την φωτογραφία.

Οι Echo Train αποτελούνται απο τους, Ren (vocals), Greggy K. (guitars, beer jug), Dennis Panagiotidis (drums), Thanos Karagiannis (synths), Spyros Valkaniotis (bass).

Το debut album τους ονομάζεται Memento Mori κυκλοφορεί απο την The Sound of Everything και μπορείτε να το ακούσετε σε αυτό το link.: http://bit.ly/1MPXMLI

“Πάνω από την χώρα των τρελλών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστα σης, ενώ η Αριάδνη ξετυλίγει τον μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Φλάουτα μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλουν την άνοιξη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε “γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;” αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν την μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο παράδεισος αρχίζει να απλώνει τις εκτυφλωτικές του ηλιαχτίδες.Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.”

https://www.facebook.com/EchoTrainTheBand
https://www.youtube.com/watch?v=d7zmH6WuppY
http://southernpsychgroove.tumblr.com/post/134753658803/echotrain

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr