Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής .

 

Κλειδοκράτορες της μουσικής παράδοσης από τη Μεγαλόνησο, γίνονται για δύο βράδια ιδανικοί πρεσβευτές του κρητικού μουσικού πνεύματος, «εξάγοντας» από το νησί τους τη μουσική που μιλά στην ψυχή κάθε λάτρη της παραδοσιακής μουσικής.

 

Οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί θα μεταμορφώσουν για δύο βράδια, το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, το Σταυρό του Νότου plus, σε τόπο γιορτής, καταθέτοντας τις μουσικές τους εμπειρίες σε ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής.

 

Με πρώτη ύλη την κρητική παράδοση, τα δύο αδέρφια ενορχηστρώνουν μαγικά μελωδίες και ξεσηκώνουν το κοινό σε μια μέθεξη που μόνο κάποιοι που έχουν βαφτιστεί στην κρητική γη ξέρουν να μοιράσουν.

 

Στο πρόγραμμά τους ακούγονται τραγούδια από τη δισκογραφική τους παρουσία και συγκεκριμένα τους δίσκους «7 του Μάρτη» (Σείστρον), «Ανάσα» (Αρτύς), «Το κοπέλι κι ο δράκος» (Cretaphon) & την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Νίκου Στρατάκη ¨Νερό και αλάτι¨ (Αρτύς) .

 

Μη χάσετε αυτές τις δύο ξεχωριστές βραδιές με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, οδηγούς σας σε αξέχαστες μουσικές εμπειρίες που θα σας ακολουθούν πολύ καιρό αφού τις ζήσετε!

 

Στην επί σκηνής μυσταγωγία τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Αλέκος Χατζάκης στο κοντραμπάσο

Μανόλης Στρατάκης στα κρουστά

Δημήτρης Ματζαράκης στην κιθάρα

Γιώργος Μακρής σε γκάιντα και πνευστά

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
09.01.2017 12:55
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέρφια από τη Μεγαλόνησο, κρατώντας τα δικά τους κλειδιά από την “πόρτα” της Κρητικής Μουσικής, ανεβαίνουν στην Αθήνα, τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιανουαρίου, για τρεις μουσικές παραστάσεις στο Σταυρού του Νότου Plus!
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο Σταυρό του Νότου
25.02.2016 11:17
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα. Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα κάνουν μία στάση στο Σταυρό του Νότου.