Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ρεμπέτικη βραδιά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλληλεγγύης NoBorders

Ρεμπέτικη βραδιά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλληλεγγύης NoBorders

Μια ρεμπέτικη βραδιά με τους Φώτη Σιώτα, Δημήτρη Μυστακίδη, Μανώλη Πάππο έρχεται στις 21 Μαρτίου 2016 στο Baumstrasse για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλληλεγγύης NoBorders.

 

Για την οικονομική στήριξη των NoBorders, που είναι ο Ουαλίντ, η Λίλλυ, η Σάμπα, η Ράουα, η Νίτζιστι, ο Γιούσεφ, ο Χασάν, ο Αλί, ο Καρίμ, κι οι άλλοι, οι φίλοι μας που γεννήθηκαν αλλού. Τους γνωρίσαμε για τους λάθος λόγους αλλά ταξιδεύουμε μαζί τους για τους σωστούς. Για λόγους που δε γνωρίζουν από φράχτες και σύνορα. Για λόγους αλληλεγγύης.

 

Μαζί μας στέκονται επίσης αλληλέγγυοι οι Φώτης Σιώτας, Δημήτρης Μυστακίδης , Μανώλης Πάππος σε μια ρεμπέτικη βραδιά αφιερωμένη στους φίλους μας από απέναντι.

 

Ο χώρος έχει παραχωρηθεί δωρεάν και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις δράσεις της ομάδας.

 

 Η ομάδα NoBorders, είναι μια παρέα φίλων.

 Ανώνυμα και αθόρυβα, αλλά με δύναμη:

-Στηρίζουμε οικογένειες μεταναστών και προσφύγων, μόνιμων ή όχι, σε Αθήνα και Πειραιά.

-Στηρίζουμε αυτοοργανωμένες δομές, κουζίνες και καταλήψεις στέγης στις υλικές/ιατρικές ανάγκες τους σε Λέσβο, Χίο, Ειδομένη και αλλού.

-Καταγράφουμε ιατρικά προβλήματα, μονογονεϊκές οικογένειες, και παρέχουμε συνοδεία, φιλία, ενημέρωση και υλικές ανάγκες.

-Απαιτούμε τα δικαιώματά τους σε δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομεία.

-Βρίσκουμε λύσεις προσωρινής φιλοξενίας ή μόνιμης στέγασης για αυτούς.

-Στηρίζουμε γυναίκες πρόσφυγες στην εγκυμοσύνη τους.

-Κρατάμε επαφή με ανθρώπους που φτάνουν σε άλλες χώρες.

Γνωστοποιούμε με προσοχή τις ιστορίες τους για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα.

Τους νιώθουμε οικογένειά μας. Και είναι. Στηρίξτε μας σε αυτό το ταξίδι αλληλεγγύης.

Σχετικές ειδήσεις
Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
07.07.2016 10:59
Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.
Μια μέγαλη συναυλία αλληλεγγύης με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο
27.04.2016 12:46
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.
Live για την υποστήριξη των αστέγων στο Death Disco
22.03.2016 13:26
Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 3 χρόνια δράσης και στήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί με τα Reflections οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του «Προγράμματος Στήριξης Αστέγων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κλίμακα” στο Death Disco.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Σταγόνες Πάθους: Η Αλεξάνδρα Γκράβας τραγουδάει για την ενίσχυση του Ξενώνα Φοίβη
03.03.2016 14:35
Χαρακτήρα αλληλεγγύης και υποστήριξης στις γυναίκες που δοκιμάζονται έχει η συναυλία με την Αλεξάνδρα Γκράβας που πραγματοποιείται στις 19 Μαρτίου 2016 στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού.