Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM

Οι Next Step Quintet live στο Κελάρι ATHENAEUM

Οι Next Step Quintet, με φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο «hot jazz μπάντα» της ολοένα αναπτυσσόμενης ελληνικής jazz σκηνής. Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη τη γκάμα των αναφορών – επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.Ο Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), ο Βασίλης Ποδαράς (ντραμς), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), ο Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο), την Κυριακή 20 Μαρτίου στο Κελάρι του ATHENAEUM, με καλεσμένο τον τραγουδιστή των Minor Project, Ευστάθιο Δράκο θα παρουσιάσουν live το project τους με διασκευές σε τραγούδια των Radiohead. Το project αυτό είναι κατά κανόνα instrumental και η συναυλία στο Κελάρι είναι μία από τις πολύ σπάνιες φορές που  παρουσιάζεται με την συμμετοχή τραγουδιστή.

Οι Next Step Quintet κυκλοφόρησαν μόλις πρόσφατα το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο «2» που έχει ήδη κερδίσει κοινό και κριτικούς. Το «2» θα παρουσιαστεί ζωντανά, σε Αθήνα και Λάρισα στις αρχές Απρίλη. Αναλυτικότερες ανακοινώσεις για αυτές τις συναυλίες θα γίνουν έγκαιρα.

Τον μήνα Μάιο το συγκρότημα θα βρεθεί στην Νέα Υόρκη! Ως νικητές του διεθνούς διαγωνισμού  “ Made In New York Jazz Competition”  στην  κατηγορία “Small Band” προσκλήθηκαν  να συμμετάσχουν στο gala-συναυλία που θα κλείσει τον διαγωνισμό. Το γεγονός θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη στις 21 Μαίου!

https://www.facebook.com/TheNextStepQuintet
https://www.facebook.com/puzzlemusik.label

Σχετικές ειδήσεις
Το Amorgo quintet στο Κελάρι Athenaeum
02.02.2017 12:24
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 το Κελάρι Athenaeum φιλοξενεί ξανά τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Fenia Papadodima και Amorgo quintet live στο Κελάρι Athenaeum
23.12.2016 11:20
Το Κελάρι Athenaeum μας προσκαλεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα εορταστικό live με τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Οι Next Step Quintet σε ένα αφιέρωμα στους Radiohead στο Gazarte
23.11.2016 16:52
Mε φρέσκο ήχο και πάθος για τη μουσική θεωρούνται από πολλούς ως η πιο "hot jazz μπάντα". Η μουσική τους αντανακλά εμφανώς όλη την γκάμα των αναφορών-επιρροών τους. Το αποτέλεσμα είναι, με γοητευτικό τρόπο, προκλητικό.
Οι Next Step Quintet live στο Duende Jazz Bar
08.04.2016 10:28
Οι Next Step Quintet θα εμφανιστούν για ένα live την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στο Duende Jazz Bar, στη Θεσσαλονίκη.
Οι Next Step Quintet live στο ΙΛΙΟΝ plus
30.03.2016 11:29
Το ότι οι Next Step Quintet είναι από τις σημαντικότερες, αν όχι η σημαντικότερη, από τις δυνάμεις της νέας γενιάς της ελληνικής jazz σκηνής ήρθε να επιβεβαιώσει η διάκριση που απέσπασαν μόλις πρόσφατα στον διεθνή διαγωνισμό «Made In New York Jazz Competition».