Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Η Luz Casal στο Μέγαρο Μουσικής

Η Luz Casal στο Μέγαρο Μουσικής
Η μεγάλη Ισπανίδα ντίβα και μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ τραγουδάει για τον έρωτα, τον θάνατο και τη ζωή και δίνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μια εντυπωσιακή συναυλία .

Η συγκίνηση που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο με τις συγκλονιστικές της ερμηνείες στα τραγούδια Un Ano de Amor και το Piensa en mi  στην ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη Pedro Almodovar Ψηλά Τακούνια,  εκτίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της.

Την έχουν αποκαλέσει ντίβα της Ιβηρικής και  εδώ και πολλά  χρόνια αφήνει το στίγμα της στο ισπανικό τραγούδι. Με 24 δίσκους στο ενεργητικό της, και εκατομμύρια πωλήσεις, είναι ίσως η πιο διάσημη εκπρόσωπος της ποπ ισπανικής σκηνής στον κόσμο ενώ της έχουν απονεμηθεί  πολλά βραβεία ανάμεσα στα οποία και το περίφημο Goya της Ισπανικής κινηματογραφικής ακαδημίας.

Σχετικές ειδήσεις
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Οι Χορωδίες των Πανεπιστημίων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
22.11.2016 11:52
Τρία πολυφωνικά σύνολα ελληνικών πανεπιστημιακών Τμημάτων Μουσικών Σπουδών (ΤΜΣ) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη συναυλία χορωδιακής μουσικής που πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο του ετήσιου Κύκλου εκδηλώσεων του Μεγάρου Η ανθρώπινη φωνή.
Γιάννης Κωνσταντινίδης / Κώστας Γιαννίδης: ένας συνθέτης, δύο μουσικοί κόσμοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.11.2016 15:51
Με ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στον Γιάννη Κωνσταντινίδη/Κώστα Γιαννίδη, τον μεγάλο συνθέτη του 20ού αιώνα που υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια δύο διαφορετικά είδη μουσικής, συνεχίζεται την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ ο νέος Κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου «Η ανθρώπινη φωνή» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
50 χρόνια τραγούδια: Ο Νότης Μαυρουδής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
12.09.2016 14:20
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 ο Νότης Μαυρουδής μας καλεί να ακούσουμε 50 χρόνια τραγούδι, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.