Κερδίστε προσκλήσεις για το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα, που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 20 Μαρτίου 2016, στις αίθουσες Ολύμπιον, Παύλος Ζάννας, Τζον Κασσαβέτης, Σταύρος Τορνές, Φρίντα Λιάππα και Τώνια Μαρκετάκη. Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.

Προσοχή: Οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν την φόρμα συμμετοχής επιλέγοντας την ημερομηνία 16/3/2016. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μία μέρα πριν στη σελίδα των νικητών.

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από την επόμενη ημέρα ανακοίνωσης των ονομάτων τους. Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.

Σημείο παραλαβής: Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων (κτίριο “Ολύμπιον”, 5ος ορ.)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 11/3 έως Κυριακή 20/3, από τις 11:00 έως τις 20:00.

Περισσότερες πληροφορίες για το 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα