Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Στον Αργύρη Πανταζάρα το βραβείο Δημήτρης Χορν 2016

Στον Αργύρη Πανταζάρα το βραβείο Δημήτρης Χορν 2016

Στον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα απονεμήθηκε το φετινό Βραβείο Δημήτρης Χορν, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Τον Χρυσό Σταυρό του Δημήτρη Χορν παρέδωσε στον Αργύρη Πανταζάρα, ο περσινός νικητής Μιχάλης Σαράντης.

Ο Αργύρης Πανταζάρας βραβεύθηκε για τις ερμηνείες του στον μονόλογο “ΑΩ” σε σκηνοθεσία και διασκευή δική του, για τον ρόλο του Τρελού, στο έργο του Σαίξπηρ “Βασιλιάς Ληρ” σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ και για τον ρόλο του στον “Ρήσο” του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου .

Την κριτική επιτροπή για το βραβείο «Δημήτρης Χορν» αποτελούν οι Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σταμάτης Φασουλής , Ξένια Καλογεροπούλου , Λυδία Κονιόρδου και η Αντιγόνη Καράλη.

Σχετικές ειδήσεις
AmorS, με τους Στεφανία Γουλιώτη και Αργύρη Πανταζάρα στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
20.12.2016 14:30
Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Τα Σονέτα του Σαίξπηρ στην νέα Σκηνή», το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής παρουσιάζει σονέτα και σκηνές με γενικό τίτλο AmorS, για 6 μόνο παραστάσεις, από τους Στεφανία Γουλιώτη και Αργύρη Πανταζάρα.
Αύγουστος, του Tracy Letts στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
07.12.2016 16:38
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το βραβευμένο με τα βραβεία Pulitzer και Tony, θεατρικό έργο «Αύγουστος» του Tracy Letts, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο θέατρο Άβατον
23.11.2016 11:09
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» είναι ένας μονόλογος, γεμάτος χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς και την πρωτότυπη μουσική ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.
Από τη σιωπή ως την άνοιξη, του Λεωνίδα Προυσαλίδη στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
11.10.2016 15:53
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν το νέο έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Από τη σιωπή ως την άνοιξη», από τις 19 Οκτωβρίου στο θέατρο Δημήτρης Χορν, σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ.
Οι υποψήφιοι για το Βραβείο Χορν 2016
01.03.2016 11:36
Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί για το φετινό βραβείο Χορν, του οποίου η απονομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν».