Βιβλίο / Νέα

Bookfest στην Πάτρα

Από 8 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο της Πάτρας, χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Από 8 Φεβρουαρίου 2017 στο κέντρο της Πάτρας, χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Στο παζάρι βιβλίου Πάτρας οι τιμές των τίτλων είναι το ίδιο χαμηλές με τις τιμές που οι εκδότες διαθέτουν τα βιβλία τους στις μεγάλες εκδηλώσεις των συλλόγων εκδοτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πλατεία Κλαυθμώνος – πλατεία Κοτζιά).

Οι τίτλοι των βιβλίων που διατίθενται κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Υπάρχει  επίσης έλεγχος όσον αφορά την τιμή πώλησης στο παζάρι, που είναι περίπου το 30% της αρχικής λιανικής  τιμής που είχε το βιβλίο όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η τιμή που έχει σημανθεί πάνω σε κάθε βιβλίο με ετικέτα έχει μια έκπτωση σε σχέση με την αρχική του τιμή που όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μεταξύ 70% και 90%.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή του βιβλίου πριν φτάσει στα ταμεία.

Σ’ ένα μεγάλο, καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, ενιαίο για τα βιβλία όλων των εκδοτών, εκτίθενται 150.000 βιβλία, 100 Ελλήνων εκδοτών εξασφαλίζοντας μια μεγάλη ποικιλία τίτλων όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Οι Έλληνες εκδότες, άνοιξαν, για μία ακόμη φορά, τις αποθήκες τους και προσφέρουν βιβλία με τιμές που θα σας εκπλήξουν: θα βρείτε βιβλία και με 0,50 μόνο ευρώ!

Έτσι, οι ευκαιρίες για τους φίλους του Βιβλίου είναι μεγάλες. Στο 1 Παζάρι Βιβλίου, οι βιβλιόφιλοι, κάθε ηλικίας, μπορούν να προμηθευτούν αποδεδειγμένα φτηνά, αλλά αξιόλογα, γνωστά αλλά και σπάνια βιβλία.


ΦΘΗΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


Καλούμε όλους τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να έρθουν κοντά μας και με ελάχιστα χρήματα – χωρίς κανένα ελάχιστο περιορισμό στο ύψος των αγορών- να προμηθευτούν βιβλία που η οικονομική κρίση έχει στερήσει την δυνατότητα αγοράς τους.

Στο παζάρι βιβλίου δεν υπάρχουν βιβλία που υπάγονται στον νόμο περί ενιαίας τιμής βιβλίου.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Βιβλίο / Νέα

Bookfest στην Πάτρα

Μετά τον Βόλο και τα Ιωάννινα η μεγάλη βιβλιογιορτή κάνει στάση στη Πάτρα στην καρδιά της πόλης από 17/2 έως 19/3/2016

Μετά τον Βόλο και τα Ιωάννινα η μεγάλη βιβλιογιορτή κάνει στάση στη Πάτρα στην καρδιά της πόλης από 17/2 έως 19/3/2016.

Το Bookfest διαθέτει βιβλία  στο κοινό σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ χαμηλές τιμές εν μέσω οικονομικής κρίσης για μικρό χρονικό διάστημα και  κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των  βιβλιοπωλείων.

 

Όλα τα βιβλία πριν εκτεθούν προς πώληση ελέγχονται σχολαστικά ώστε η τιμή που ο εκδότης έχει ορίσει να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ.

Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα  barcode με την τελική τιμή πώλησης ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει το κάθε βιβλίο.

Η διάρκεια είναι μικρή (17/2 έως 19/3/2016) γιατί το Bookfest στην διάρκεια του χρόνου επισκέπτεται σταδιακά όλες τις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία όχι μόνο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του νομού, της Ναυπάκτου, του Μεσολογγίου κλπ να μας επισκευθούν και να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλία σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Οι τιμές των βιβλίων είναι απίστευτα χαμηλές και ξεκινούν από 0.50 λεπτά.

Προσφέρονται 150.000 βιβλία –  100 εκδοτικών επιχειρήσεων, λογοτεχνία κλασσική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη, ποίηση, παιδικά, κόμικς, άλμπουμ, λευκώματα,  βιβλία για μαγειρική, για το αυτοκίνητο κλπ  βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στο ποσό η στην ποσότητα αγοράς και η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Μπορεί να αγοράσει κανείς και ένα μόνο βιβλίο με 0,50 λεπτά.

Μόνο με μια επίσκεψη από κοντά, θα μπορέσει να δεί κανείς και την ποικιλία αλλά και τις απίστευτες τιμές των βιβλίων, κάνοντας τα προσιτά ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Το Bookfest δέχεται ΟΛΕΣ τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και υπάρχει ακόμη η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου.

 

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr