Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

George Gaudy and SUN στο Acoustic room του Bios

George Gaudy and SUN στο Acoustic room του Bios

O George Gaudy αναλαμβάνει το Acoustic Room για μία και μοναδική φορά την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα άλμπουμ τα τελευταία χρόνια δουλεύει σκληρά στο δεύτερό του δίσκο - το σβήνει, το ξαναρχίζει, το γράφει στα ελληνικά, στα αγγλικά, αγχώνεται ότι δεν είναι αρκετά σύγχρονο, μετά ότι δεν είναι αυτό που του αρέσει να ακούει, και τελικά το κυκλοφορεί σπαστά.

O George Gaudy δεν νιώθει ιδιαίτερα συγκεκριμένος ή συνεπής - νιώθει ότι έχει το κάθε πόδι σε άλλη βάρκα. Έχει την τύχη να έχει καλούς φίλους όμως και μαζί τους θα παίξει όλο αυτό το υλικό.

Φαντάζεται ότι θα είναι το πιο ειλικρινές του live.

Acoustic Room

Τo Acoustic Room συμβαίνει κάθε Τετάρτη στο Tesla.Ένας αγαπημένος μας καλλιτέχνης κάθε φορά, μεταμορφώνει το Tesla στο δικό του δωμάτιο, γίνεται οικοδεσπότης του Acoustic Room και μας ξεναγεί στο μουσικό του σύμπαν.

Σχετικές ειδήσεις
2 νέα digital singles του George Gaudy
21.10.2016 13:01
O George Gaudy επανασυστήνεται στο κοινό με 2 νέα digital singles, “Why (Oh why)” και “Mother”, που αναδεικνύουν μια νέα πλευρά της τραγουδοποιίας του, πιο ηλεκτρισμένη και άμεση, χωρίς να ξεχνάει τον ιδιοσυγκρασιακό και μελαγχολικό ήχο που τον ανέδειξε, αλλά και το ευρύ φάσμα των επιρροών του οι οποίες κυμαίνονται από την ψυχεδελική rock ως την jazz και από την τραγουδοποιία ως την κλασική μουσική.
Ο George Gaudy live στο Faust
15.09.2016 13:12
O George Gaudy αναλαμβάνει τη σκηνή του Faust την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 με ανανεωμένο σχήμα και ευρύ φάσμα ήχου, που φτάνει από ατμόσφαιρες μέχρι neo soul, jazz στοιχεία έως και τις παρυφές της ψυχεδέλειας.
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα Full Moon Acoustic live στο Gazarte
29.06.2016 15:49
O Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί για ένα full moon acoustic set στο Roof Stage του Gazarte!
Acoustic Sunsets at the terrace: Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Bios
08.06.2016 12:39
Το BIOS παρουσιάζει τα Αcoustic Sunsets, μια σειρά από ειδικά ακουστικά σετ στην ταράτσα, και τη Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 ο Φοίβος Δεληβοριάς προκαλεί το φως του ήλιου σε μονομαχία κι όποιος δύσει πρώτος.