Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Workshop με τον Shahar Dor

Workshop με τον Shahar Dor
Ένα εντατικό εργαστήριο performance αυτοσχεδιασμού θα δώσει ο Shahar Dor για πέντε μέρες στη Θεσσαλονίκη στο Studio Ars Moriendi.

Σε αυτό το εντατικό σεμινάριο θα δουλέψετε πάνω σε διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε  ποιητικές, χιουμοριστικές και εκτεθειμένες παρουσίες και αφηγήσεις σε performance αυτοσχεδιασμού. Στόχος είναι η προέκταση των δυνατοτήτων της κίνησης και της δημιουργικής ελευθερίας, ενώ ταυτόχρονα ο προσδιορισμός της σωματικής αφήγησης σε σχέση με τη δημιουργία χώρων, σκηνικών, ήχων και εικόνων.

Όσοι πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να φέρουν ρούχα και αντικείμενα (φορέματα, κοστούμια, βαλίτσες, υφάσματα, παπούτσια, ομπρέλες...) που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν παιχνίδι, βάθος, σχέση, ιστορία, ικανοποίηση, δυνατότητες, πρόκληση και δημιουργικότητα καθώς εξερευνούν, αναπτύσσουν και δείχνουν την δουλειά τους προς τα έξω.

Σχετικές ειδήσεις
Εικόνα στο 1ο Reborn in Athens Festival
08.07.2016 14:07
Η Performance «ΕΙΚΟΝΑ» έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στο 1ο Reborn in Athens το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 22.00 στο Θησείον, ένα θέατρο για τις Τέχνες.
Το αριστούργημα του Κριστιάν Λόλλικε από την Αrs Moriendi στο Θέατρο Θησείον
27.06.2016 10:48
Η ομάδα θεάτρου Ars Moriendi ανοίγει με «Το Αριστούργημα» του Κριστιάν Λόλλικε το 1ο Φεστιβάλ Reborn In Athens.
Μήδεια-Lust, από το εργαστήριο AlmaKalma στο ΦΙΞ in art
17.06.2016 14:00
Το Διεθνές Εργαστήριο Έρευνας Παραστατικών Τεχνών AlmaKalma παρουσιάζει στο ΦΙΞ in art την εργασία του πάνω στον μύθο της Μήδειας, μια ριζοσπαστική performance βασισμένη στο έργο του Heiner Müller Μήδειας Υλικό, σε συμπλοκή με το ποίημα Cascando του Samuel Beckett.
Aγαπητή Λουίζ, πώς έθαβαν οι έλληνες τα αγάλματά τους; δύο performance από την Ghostwriter
10.06.2016 16:51
Η Ghostwriter παρουσιάζει δύο performance σε διάλογο, με τη Δέσποινα Σεβαστή και τον Sebastian De Line.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.