Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι ηθοποιοί για το φετινό βραβείο Χορν, του οποίου η απονομή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν».

Οι τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούν το βραβείο για τις παραστάσεις που συμμετείχαν τη θεατρική περίοδο Φθινόπωρο 2014 – Καλοκαίρι 2015, είναι οι Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Αργύρης Πανταζάρας και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης για το ρόλο του Frank ‘n’ Furter στο «Rocky Horror Show» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου (Rex).

Ο Κωνσταντίνος Γώγουλος για τους ρόλους του Φρανκ Χάντερ στην «Εκδοχή του Μπράουνινγκ» του Τέρενς Ράττιγκαν και του Τζιμ Ο΄Κόνορ στον «Γυάλινο Κόσμο» του Τεννεσσή Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Εμπορικόν)

Ο Αργύρης Πανταζάρας για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του (Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής) και για το ρόλο του Τρελού στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ», σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ (Πειραιώς 260)

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το ρόλο του Babe (Μπέμπης) στο έργο του Τζεζ Μπάτεργουορθ «Mojo», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Πόρτα)

Το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν στον φετινό νικητή θα παραδώσει ο Μιχάλης Σαράντης, νικητής του βραβείου Χορν 2015.