Επόμενος «σταθμός» στις επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις της Μαρίας Λατσίνου και του συγκροτήματός της είναι η εμφάνισή τους στο Θεατρικό Βαγόνι του Τρένου στο Ρουφ.

Η εκφραστικότητα, οι φωνητικές δυνατότητες, η ενορχηστρωτική φαντασία και η τεχνική αρτιότητα της Μαρίας Λατσίνου και του συγκροτήματος που την συνοδεύει, κέρδισαν το κοινό, όπως προκύπτει από την επιτυχία των συναυλιών τους και την πορεία του άλμπουμ τους. Το άλμπουμ τους «Μια Ανάσα Δρόμος» συμπεριλήφθηκε στα σημαντικότερα άλμπουμ του 2015 (Avopolis, Mixgrill, Δισκοπάθεια, Polaroid Android κ.α.). Τα τραγούδια «Χαμένη Γενιά» και «Θα είμαι εκεί» ξεχώρισαν στο ραδιόφωνο κι έχουν βρει τη θέση τους στις καρδιές των ακροατών. Με αυτά και άλλα τραγούδια του άλμπουμ τους, με επιλογές από το ρεπερτόριό τους, αλλά και με καινούργιο υλικό και απρόβλεπτες διασκευές, η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της μας παρουσιάζουν ένα live set «αστικού» ροκ, με στοιχεία jazz, και ελληνικής παράδοσης.

Στίχοι και μουσική από ένα σχήμα που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι, προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη δημιουργικού συνδυασμού ποικίλων, φαινομενικά μόνο ετερόκλητων, μουσικών ειδών.

Ερμηνεύουν: Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο, πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).